Ny Vild med dans-deltager: Folk tror, at jeg er homoseksuel

Skuespilleren Dicte Ylva Olsen har tidligere spillet med i serien \

Skuespilleren Dicte Ylva Olsen har tidligere spillet med i serien "Dicte" på TV2

Foto: Kaspar WenstrupNår Vild med dans tager hul på 11. sæson, er det blandt andet med skuespillerinden Ditte Ylva Olsen på dansegulvet. Mens selvom hendes navn måske ikke vækker genkendelse hos den brede offentlighed endnu, så har hun allerede en rolle bag sig, der har givet hende mere opmærksomhed, end hun havde regnet med.

Gennem 10 afsnit kunne danskerne sidste forår nemlig se hende i rollen som homoseksuel politikvinde i tv-serien "Dicte". En rolle, der har resulteret i, at skuespillerinden tit bliver forvekslet med sin karakter.

- I den brede befolkning er der ikke mange, der kender mig. Men en af de roller, folk kan huske mig i, er lesbisk. Folk tror derfor tit, at jeg er homoseksuel. Men det er altså bare en rolle, siger Ditte Ylva Olsen.

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva Olsen: Klar til mere "Dicte"

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans: Nu er parrene her

LÆS OGSÅ: Vild med dans-par: De andre kalder os nuttede

Rollen i "Dicte" var den 37-årige skuespillerindes debut på tv-sendefladen. Når Ditte Ylva skal vise sine dansetrin i det populære underholdningsprogram, håber hun derfor, at det bliver chancen for at vise danskerne lidt mere af sig selv.

- Det er ligesom, hvis du kommer til en fest, og du ikke kender nogen. Hver eneste ting, du gør, fortæller en historie om, hvem du er. Hvis du kommer på en dårlig dag, tænker folk derfor: "Nå, er det sådan, hun er?", siger Ditte Ylva Olsen og uddyber:

- Det er mere trygt, når folk ved, hvem jeg er. Vild med dans kan måske gøre det mere frit for mig, siger Ditte Ylva Olsen om baggrunden for sin beslutning om at være med i danseprogrammet.

Ditte Ylva Olsen danner par med Morten Kjeldgaard i årets sæson af Vild med dans, der har premiere på TV2 fredag den 12. september.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close