Nyheder27. november 2016

Sådan! ”Vild med dans”-Sarahs kæreste scorede 9.000 kr. på hendes sejr

Sarah Mahfouds kæreste valgte for mange måneder siden at oddse 500 kroner på, at hun løb med sejren i ”Vild med dans”. Og det gjorde hun som bekendt fredag – hvilket betød, at kæresten blev 9.000 kroner rigere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Fredag aften kunne Sarah Mahfoud løfte ”Vild med dans”-trofæet og lade sig hylde som vinder af det populære danseprogram.

Det var dog ikke kun hende, der kunne forlade Horsens med en præmie under armen. Det samme kunne hendes kæreste, Patrick Frantzen.

Han havde nemlig for mange måneder siden valgt at oddse 500 kroner på, at hun løb med sejren i ”Vild med dans”. Og det gjorde ham altså lige 9.000 kroner rigere fredag aften.

Da kæresten oddsene femhundredlappen for flere måneder siden, var der ikke mange danskere, der kendte bokseren Sarah Mahfoud. Heller ikke bookmakerne havde stor tiltro til den ukendte bokser, og hos Danske Spil ville man for eksempel få sine penge 18 gange igen, hvis man spillede på Sarah Mahfoud som vinder.

Dengang syntes Sarah Mahfoud dog ikke, at det var en god idé, at hendes kæreste brugte penge på sådan noget ”pjat”.

Det fortalte hun i et interview med TV 2 kort før finalebraget i Horsens fredag aften:

- Han oddsede 500 kroner på os helt i starten, og da han fortalte mig det, sagde jeg bare til ham "ej, lad være med at bruge så mange penge på det, det er jo bare spild af penge, skat". Men nu kan han altså vinde 9.000 kroner, fortalte hun og tilføjede, at pengene skulle bruges på en skitur, hvis hun vandt.

Og det gjorde hun ganske fortjent sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard.

Du kan se billeder fra finalefesten i Horsens herunder:

Vild med dans finalen i Horsens 25. november 2016

Sponsoreret indhold