Nyheder26. november 2016

Grünewald: Derfor græd jeg under Sarah og Mortens freestyle

Der var en helt særlig – og ikke mindst rørende – årsag til, at ”Vild med dans”-værtinden Sarah Grünewald ikke kunne holde tårerne tilbage, da Sarah Mahfoud og Mortjen Kjeldgaard dansede deres freestyle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_og_sarah_front.jpg
 Fotos: Claus Poulsen

De fik stående applaus, og salen brød ud i en flere minutter lang jubel.

Ja… der er ingen tvivl om, at Sarah Mahfoud og Mortjen Kjeldgaard imponerede alle med deres freestyle i ”Vild med dans”-finalen fredag aften.

Og deres freestyle – som de dansede til Coldplays hit ”Fix You” – var ikke bare smuk og imponerende. Den var også rørende, og mange i salen havde svært ved at holde tårerne tilbage.

En af dem var showets værtinde Sarah Grunewald. Og der var en helt særlig – og ikke mindst rørende – årsag til, at hun ikke kunne holde tårerne tilbage.

Det fortalte hun efterfølgende i et interview med BILLED-BLADET:

- Mange tror jeg er en sej banan, men jeg er bare en følsom pige. Og jeg er SÅ glad for mit job her, hvor jeg også kommer tæt på deltagerene. Og Sarah og Mortens freestyle var så smuk og fin. Tidligere i dag talte jeg med Morten om, at han i starten af året mistede sin far til cancer. Og så er jeg bare sådan en med følelserne uden på, og den freestyle gik rent ind. Det kan jeg ikke lave om på, fortalte Sarah Grünewald efter finaleshowet fredag aften.

Også Morten Kjeldgaard havde sin far i tankerne, da han dansede fredag aften. Faderen døde tidligere på året af kræft, men nåede at overvære sidste års finaleshow, hvor Morten Kjeldgaard også nåede helt til finalen.

- Jeg har tænkt rigtig meget på ham. Det var lige her, han var for præcist et år siden, og nu er han her ikke mere, fortalte Morten Kjeldgaard, der med sin smukke dans – og dygtige partner – kunne lade sig hylde som vinder af ”Vild med dans” 2016.

- Så at vinde det her trofæ betyder selvfølgelig rigtig, rigtig meget.

Se de smukkeste og skøreste øjeblikke fra ”Vild med dans” i galleriet herunder:

Vild med dans finalen i Horsens 25. november 2016

Sponsoreret indhold