Nyheder5. september 2018

Fik to aborter: "Vild med dans"-sanger føder snart hjemme i stuen

Stine Hjelm Jacobsen, der er forsanger i The Antonelli Orchestra i "Vild med dans", føder snart sit første barn og i en podcast åbner hun op omkring sin graviditet, sit forhold og den kommende rolle som mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-40809.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Om lidt over en uge har Stine Hjelm Jacobsen, der de sidste fire år har sunget i The Antonelli Orchestra, termin med sit første barn.

Tilbage i juni afslørede sangeren, at hun var gravid og ventede en pige, og faderen er også kendt fra TV: Det er nemlig kokken Thomas Castberg, som er kendt fra "Masterchef" og "Med kniven for struben".

Artiklen fortsætter under billedet.

I en ny podcast kaldet "Helt ærlig, mor", hvor Sisse Sejr er vært, afslører den vordende mor en masse detaljer om sit forhold og den kommende fødsel.

I podcasten fortæller Stine Hjelm Jacobsen, at graviditeten ikke var planlagt.

- Jeg var faktisk begyndt at tænke... Jeg havde ikke nogen kæreste, jeg er 38, nu nærmer jeg mig 39. Gad vide, om jeg overhovedet kan blive gravid? Og så mødte jeg en super dejlig fyr, og vi var jo knap nok blevet kærester. Bum! Så var jeg blevet gravid, fortæller sangeren i podcasten "Helt ærlig, mor".

I podcasten afslører sangeren også, at hun og Castberg først er flyttet sammen for en måned siden, og hun kalder det en rutsjebanetur, da hun skal beskrive, hvordan hun og faderen til barnet skal beslutte sig for, om de vil gennemføre graviditeten eller ej.

- Hvis jeg skulle have en abort, så skulle det være min tredje abort. At tage en tredje abort som 38-årig. Nej! Det gør man ikke. Jeg har altid gerne ville være mor, slår sangeren fast.

Stine Hjelm Jacobsen og Thomas Castberg valgte som bekendt at beholde barnet, og sangeren ved allerede, hvordan deres datter skal komme til verden.

- Jeg skal føde hjemme forhåbentlig, hvis hun vender sig, afslører sangeren, der også fortæller, at hun allerede har købt et fødekar, så hun kan føde hjemme i stuen.

Blandt de mange hashtags til billedet afslørede sangeren også, at hun ventede en pige.

Ifølge det hedengangne ugeblad TÆT PÅ har Stine Hjelm Jacobsen termin i midten af september, og faderen til hendes barn er også kendt fra TV.

Sangeren danner par med den 42-årige TV-kok Thomas Castberg, der er dommer i "Masterchef" og vært i "Med kniven for struben".

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er Stine Hjelm Jacobsens første barn, mens Castberg har tvillinger på fem med den tidligere TV-vært Line Gamborg.

Ifølge TÆT PÅ gik Castberg og Gamborg fra hinanden sidste sommer.

Sponsoreret indhold