Nyheder 6. maj 2014

Video- Se Paradise Anna og Ham den Gamles reality-baby sparke i maven

Anna Due viser maven frem
Anna Due og Henrik Hjort venter en reality-baby. Se ham sparke i videoen nederst.
Anna Due og Henrik Hjort venter en reality-baby. Se ham sparke i videoen nederst.
Foto: Claus PoulsenParadise-Anna og Martin "Ham den Gamle" Hjort venter som bekendt en lille ny skabning, som kommer til verden i starten af august.

Nu har Mor-Anna, der er kendt fra Paradise Hotel, lagt en sød video op på Facebook af sin mave, der indeholder en lille dreng.

LÆS OGSÅ: Paradise-Anna hårdt ramt af graviditen

Videoen viser den kommende guldklump sparke flittigt inde i Annas mave, og det ser ud til at babyen har det rigtig dejligt derinde.

- Han er virkelig aktiv lige nu, det er dejligt at man kan mærke at han vokser som han skal. Han er ved at være stor! er i uge 27+1 og han vejer 1100 .. Stor basse, skriver Anna Due på Facebook, hvor hun slog videoen op søndag aften.

Anna fortæller også på Facebook, at når baby sparker som på videoen, "så føles det meget underligt, men på den gode måde."


Anna og Martin venter sig- Lige nu er Anna i uge 27. (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Anna Due viser maven frem

Anna Due og Martin Hjort afslørede i øvrigt graviditeten i TV-programmet "Et ton Cash," hvor Martin senere forlod programmet.

Paradise-Anna var i en periode hårdt ramt af graviditeten. Hun tabte sig og kastede så meget op, at hun senere glædede sig over, kun at kaste op to gange om dagen.

- Jeg har været så syg. I øjeblikket kaster jeg dog kun op to gange om dagen. Det er lidt en ond cirkel, for jeg ved godt, at jeg skal spise for at få det bedre. Men når man har det rigtig dårlig, så er det svært, sagde Anna Due, da hun var omkring 15 uger henne i graviditeten.
Sponsoreret indhold