Anna Due viser maven frem

Det er sjældent piger er glade, når maven vokser. Men denne gang sætter Anna Due pris på det.

Det er sjældent piger er glade, når maven vokser. Men denne gang sætter Anna Due pris på det.

Foto: Claus PoulsenI begyndelsen af sin graviditet havde Anna Due fra Paradis Hotel nemt ved at skjule den søde nyhed om, at reality-parret ventede deres første barn sammen, men nu er det ikke længere til at skjule, at de hun sammen med Martin Hjort, kendt som "ham den gamle" bliver forældre til en lille dreng til august.

Det afslører Anna Due på Instagram, hvor hun et billede op ad den voksende mave.


Anna Due viser stolt sin voksende mave frem. (Foto: Privat)


Selvom Anna en overgang var bange for, at der var noget galt, fordi hendes mave var så lille i forhold til venindernes gravide maver, har hun fået at vide, at alt går planmæssigt, og nu er der da også synlige tegn på, at babyen vokser som den skal.

LÆS OGSÅ: Anna savner fængslede Martin

Og Anne har måske et lidt større behov for at dele udviklingen i hendes graviditet med omverdenen for tiden. Hun kan nemlig ikke dele det med Martin, som sidder i fængsel, efter han fik en dom for vold.

LÆS OGSÅ: Martin "ham den gamle" er fængslet

- Det er hårdt, at Martin ikke er hjemme. Han kan ikke mærke, når babyen sparker eller følge med i, hvordan min mave udvikler sig, har Anna fortalt til SE og HØR.

Heldigvis får "Ham den gamle" lov at forlade fængslet en måned inden, Anna skal føde deres søn. Så den oplevelse kan parret dele med hinanden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close