Nyheder21. maj 2014

Video - Se Ham den Gamle twerke med en rive

Reality-par fra Paradise Hotel venter med hussalg
Paradise Anna er glad for sin Martin.
Paradise Anna er glad for sin Martin.
 Foto: Anna Due/Facebook


Reality-stjernen Anna Due, der venter barn med kollegaen Martin "Ham den Gamle" Hjort fra Paradise Hotel, har på Facebook postet en sjov video af Martin, der twerker i baghaven.

LÆS OGSÅ: Paradise-Anna savner Ham den Gamle

- Vi er ved at ordne have i huset herhjemme, så det kan blive salgsklart, siger Anna om baggrunden for videoen til SE og HØR. Og så fik hun lige en fin dans af Ham den Gamle.

-Ja, det får jeg tit. Jeg tror jeg har set det 100 gange. Han er faktisk blevet god til det, griner Anna Due.

Opslag af Anna due, paradise hotel 2013.Planen for reality-parret har hidtil været at flytte til et større hus til sommer, når Martin har afsonet den dom han fik for at slå en mand i byen. Heldigvis kommer han ud en måned inden fødslen, så han kan være med til termin den 2. august.

Men Anna Due fortæller, at parret har lavet om på planerne, så det hele ikke bliver så hektisk omkring fødslen. Derfor er deres nuværende hus ikke sat til salg endnu.

-Nej, vi tror, at vi venter lidt med at sælge det. For jeg tror at det bliver for meget med både den lille baby og skulle til at flytte. I det andet hus skal vi også have renoveret køkkenet, fortæller Anna Due til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Se Ham den Gamles og Paradise-Annas baby sparke i maven

Når Martin kan hjælpe til i haven, selvom han afsoner en dom, så skyldes det ifølge Anna Due, at han er blevet flyttet til en afdeling tæt på deres hjem.

-Ja, han er kommet ud på Pension Skejby, så han er tæt på mig nu. Så vi er sammen næsten hver dag. Det er rigtigt dejligt, siger Anna Due til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Anna Due viser maven frem

Ifølge Anna Due har Martin fået såkaldte pensionsvilkår det nye sted, så det er næsten som at være ude.

-Han er på arbejde hver dag. Og når han har fri, så må vi være sammen til klokken 11 og så skal vi bare derud og sove, siger hun.

-Det er dejligt. Så kan han hjælpe til når jeg bliver stor, siger Anna Due til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Se Ham den Gamle som sød baby

Sponsoreret indhold