Nyheder 24. november 2017

Vicki Berlin skal holde vegansk jul

Til juleaften skifter skuespilleren flæskesteg og and ud med et kødfrit alternativ
Foto: Thomas Laursen

Julen er hjerternes fest, siger man, men julen er også en ren kødfest, hvor de fleste danskere mæsker sig i and, flæskesteg og medister.

Men sådan bliver det ikke for Vicki Berlin, der netop er fyldt 40. Hun har nemlig planer om, at hendes jul skal være vegansk - det vil sige uden kød, æg, mælk og andre animalske produkter.

De fleste vil nok tænke, at man da ikke kan undvære and og flæskesteg juleaften?

- Det kan man sagtens! Jeg har tænkt mig, jeg skal lave noget, der hedder "mock duck", som er sådan noget, man køber i asiatiske butikker, som man marinerer med en masse ting. Og så med nogle butterdejspakker med nogle svampe og noget. Noget god sovs, fortæller Vicki Berlin, da SE og HØR møder hende på den røde løber til gallapremieren på musicalen Elf i Tivoli torsdag aften.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vicki Berlin har gennem årene været gennem en vild forvandling og tabt sig voldsomt meget.

Tilbage i 2011 smed skuespilleren 11 kg, og for et par måneder strammede hun yderligere op.

Hun har været gennem et hårdt, målrettet forløb hos den personlige træner Kira Eggers, og det har i den grad givet gevinst i form af tab af en masse overflødige kilo.

Se bare på billederne i Facebookopslaget her under, hvor der jo nærmest er tale om to forskellige kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet.

Under overskriften 'Tre måneder mellem de to billeder', skriver Kira Eggers.

- Man kan stirre sig blind og slet ikke se den store udvikling man gennemgår. Derfor tog jeg også dette billede af min kunde Vicki så hun kunne blive overbevist om sin imponerende fremgang. Se lige det smil. Hendes chef på revyen siger han kun vil give hende det halve i løn for der er kun halvdelen tilbage, skriver Kira Eggers.

I opslaget fortæller Vicki Berlin nede i kommentarerne, hvordan hun hev sig selv op ved hårrødderne for at komme i gang, da 'Birgit' sætter spørgsmålstegn ved, om der er manipuleret med billederne:

- Viljestyrke og en super vejleder - så kommer man i mål. Og tro mig, de billeder er der ikke pillet ved. Det første er skabt af bearnaise det andet af sved og knofedt.

- Men hvordan pokker kommer man igang. Det er klart det sværeste nærmest umuligt for man har tusinde undskyldninger, skriver Birgit.

- Det har man! Jeg kender det. Men jeg havde ikke flere bukser der passede og jeg var SÅ træt af mig selv. Så jeg hev mig selv op - og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Samtidig havde jeg en makker i Julie Rugaard - vi støttede hinanden, bakkede hinanden op og delte opskrifter, op og nedture. Det er guld værd!, skriver Vicki Berlin.

Se alle de kendte på den røde løber til gallapremiere på musicalen Elf i Tivoli i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold