Nyheder3. oktober 2017

- Var så træt af mig selv: Vicki Berlin i voldsomt vægttab

Vicki Berlin: - Jeg var så træt af mig selv og kunne ikke passe nogle af mine bukser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vicki-berlin-03102017.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespilleren Vicki Berlin har gennem de seneste tre måneder gennemgået en voldsom forvandling.

Fra at have været temmelig overvægtig med maven hængende godt ude over buksekanten, på de bukser, som hun dårligt kunne passe, er skuespillerinden i dag slank og veltrimmet.

Vicki Berlin, der netop nu arbejder på en revy, har tabt sig meget, at hendes chef i spøg har sagt, at han kun vil betale hende den halve løn.

Hun har sammen med Julie Ruggaard været gennem et hårdt, målrettet forløb hos den personlige træner Kira Eggers, og det har i den grad givet gevinst i form af tab af en masse overflødige kilo.

Se bare på billederne i Facebookopslaget her under, hvor der jo nærmest er tale om to forskellige kvinder.

Under overskriften 'Tre måneder mellem de to billeder', skriver Kira Eggers.

- Man kan stirre sig blind og slet ikke se den store udvikling man gennemgår. Derfor tog jeg også dette billede af min kunde Vicki så hun kunne blive overbevist om sin imponerende fremgang. Se lige det smil. Hendes chef på revyen siger han kun vil give hende det halve i løn for der er kun halvdelen tilbage, skriver Kira Eggers.

I opslaget fortæller Vicki Berlin nede i kommentarerne, hvordan hun hev sig selv op ved hårrødderne for at komme i gang, da 'Birgit' sætter spørgsmålstegn ved, om der er manipuleret med billederne:

- Viljestyrke og en super vejleder - så kommer man i mål. Og tro mig, de billeder er der ikke pillet ved. Det første er skabt af bearnaise det andet af sved og knofedt.

- Men hvordan pokker kommer man igang. Det er klart det sværeste nærmest umuligt for man har tusinde undskyldninger, skriver Birgit.

- Det har man! Jeg kender det. Men jeg havde ikke flere bukser der passede og jeg var SÅ træt af mig selv. Så jeg hev mig selv op - og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Samtidig havde jeg en makker i Julie Rugaard - vi støttede hinanden, bakkede hinanden op og delte opskrifter, op og nedture. Det er guld værd!, skriver Vicki Berlin.

Vicki Berlin har før været overvægtig og tabt sig tilbage i 2011 - det kan du læse mere om her.

Billederne fra hendes seneste vægttab, kan du se herunder:

Sponsoreret indhold