Nyheder10. september 2015

Prins Joachim: Vi står bag Alexandras beslutning

Prins Joachim fortalte i dag den fremmødte presse, at han og resten af familien står bag grevinde Alexandras beslutning om at lade sig skille fra Martin Jørgensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jokke_og_alex.jpg
 All Over

Af Alexander Borch Nielsen og Line Frandsen

Tirsdag kom den overraskende nyhed, at grevinde Alexandra har valgt at lade sig skille fra Martin Jørgensen.

Parret, der blev gift i 2007, nærede ifølge grevinden ikke længere de samme værdier, og derfor har Alexandra valgt at lade sig skille fra Martin Jørgensen.

Dén beslutning støtter hendes eksmand – og faderen til hendes to sønner – fuldt ud. Det fortalte han, da han torsdag eftermiddag mødte pressen i Dragør.

- Det er selvfølgelig noget, der berører også alle sammen i hele familien. Og vi står bag grevinde Alexandras beslutning.

- Hvor hårdt det end er for drengene, så siger jeg: Hvad vi tager på de indre linjer, det kommer kun os ved. På de ydre linjer beder jeg om, at man lige tager i betragtning, at børnene kan læse og skrive, sagde prins Joachim med hentydning til sine to sønner, Nikolai på 16 og Felix på 13 år. De har brug for ro og fred fra pressen i denne tid, fortalte prins Joachim:

og Martin Jørgensen skal skilles. Parret blev gift i 2007, men de nærer ikke længere samme værdier og har derfor valgt at gå hver til sit.

- Jeg er meget obs på mine børns ve og vel. Det er det, der betyder allermest for mig. Og som situationen er lige nu, så har de behov for ro, sagde prins Joachim til den fremmødte presse.

- Den ro er ikke bare en fysisk ro. Det handler også om en fred for pressen og for kameraerne, og derfor beder jeg pressen om at respektere dette, sagde prins Joachim.

Tirsdag eftermiddag meddelte grevinde Alexandra, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen. Parret blev gift i 2007. Hun meddelte skilsmissen i en pressemeddelelse og uddybede sidenhen beslutningen i et interview med Ritzau:

- Når man bliver gift, så er der mange følelser involveret, og man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage, men den har jeg truffet nu«, siger hun. Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortalte Alexandra.

Prinserne Nikolai og Felix fik hun i henholdsvis 1999 og 2002, da hun var gift med prins Joachim. Parret blev skilt i april 2005.

Sponsoreret indhold