Nyheder1. oktober 2017

Caroline Wozniackis kæreste: Hun er mit livs kærlighed

Kæresten er ikke bange for at gøre forholdet til Caroline Wozniacki meget seriøst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caro_2.jpg
 (Foto: Aller Media)

Der er vist ikke mange, der har været i tvivl om, at den danske tennisdarling Caroline Wozniacki på 27 år og hendes 34-årige basketballspiller David Lee er meget glade for hinanden.

Det skønne par er ikke bange for at vise deres kærlighed, og selv om der nogle gange er langt mellem turtelduerne, da sporten tager danskeren rundtom i verden, så er de gode til at holde romancen kørende online.

Caroline Wozniacki er for tiden i Asien, hvor hun skal spille tennis, og da David ikke kunne tage med hende, måtte han da lige dele med hele verden, at han støtter hende og hepper på hende – og fortælle alle, at hun er hans eneste ene.

Se David Lees kærlighedserklæring på Instagram herunder:

– Jeg vil ønske mit livs kærlighed fortsat succes, når hun skal på banen på den anden side af verden i WTA Asian Swing. Jeg er så stolt af, at du er min, og jeg vil juble for hvert eneste point, indtil du kommer tilbage, skrev han til et billede af sig selv og Caroline, han delte på Instagram.

David Lee er også så rigeligt blevet godkendt af familien, så der kunne være bryllupsklokker på vej for Caroline Wozniacki, der jo allerede én gang har været forlovet – med golfspilleren Rory McIlroy, der droppede hende, efter at invitationerne til brylluppet var sendt ud.

– David synes rigtig godt om min far, og de har det godt sammen. De kan godt lide at sidde og drikke noget vin sammen og snakke, har Caroline Wozniacki tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Se endnu et billede af det yndige par herunder:

Sponsoreret indhold