Nyheder9. november 2017

Så svimlende dyr er Carolines forlovelsesring

David Lee har revet sig, da han var på knæ for Caroline Wozniacki
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline-wozniacki-david-le.jpg
 Foto: All Over Press

Caroline Wozniacki strålede af glæde, da hun fredag i sidste uge afslørede, at hun er blevet forlovet med sin basketball-kæreste, David Lee.

David havde været på knæ, og Caroline har sagt ja, og denne gang skal det være, efter at hun sidst blev svigtet af golfstjernen Rory Mcllroy, der smuttede fra den danske tennis-darling, fordi 'han ikke var klar til ægteskab'.

Caroline og Rory blev forlovet i slutningen af 2013, men i maj 2014 ringede Rory til Caroline og gjorde det forbi over telefonen.

Og det efter at parret havde udsendt bryllupsinvitationer.

Måske derfor har David Lee revet sig ekstra meget, da han købte Carolines forlovelsesring, for den svimlende pris, som han har betalt for den funklende diamantring på Carolines finger, signalerer da en vis grad af engagement.

- Hele 7,5 millioner kroner koster stenen alene, vurderer diamanteksperten Seamus Fahy over for nyhedssitet evoke.ie.

Den fantastiske, store diamant, der sidder midt i ringen er på 8,88 karat, og den del af ringen, der går rundt om Carolines finger er udstyret med yderligere en række små diamanter, fortæller designeren fra Hamras Diamonds, der har skabt den flotte forlovelsesring.

- Det har været en sand fornøjelse at være en lille del af det magiske øjeblik for parret, lyder det fra Hamras Diamonds på Instagram.

Herunder kan du se ringen på Carolines finger.

Den er noget mere prangende og værdifuld, end den forlovelsesring hun fik af den svigefulde Rory Mcllroy. Den skal have kostet sølle 1,2 millioner kroner.

Caroline og David var ude at kigge på ringe sammen hos Hamras Diamonds i New York forud for sidste måneds WTA-finalestævne i Singapore, hvor Caroline Wozniacki strøg helt til tops med finalesejr over Venus Williams - en sejr der sendte en præmiecheck på 14 millioner kroner ind på danskerens konto.

- Da Caroline var taget af sted til Singapore, udformede vores designer ringen sammen med David, fortæller ejeren af Hamra Diamonds, Joey Hamra.

Både Caroline Wozniacki og David Lee har så store formuer, at købet af den dyre ring ikke vil få bankrådgiveren til at hæve øjenbrynet.

27-årige Caroline har alene i præmiepenge tjent 175 millioner kroner gennem karrieren og har tjent mindst det samme beløb på lukrative sponsorkontrakter gennem årene, så et forsigtigt bud er, at hun har tjent mindst 400 millioner kroner på tennissporten.

34-årige David Lee tjener sine penge i den meget lukrative NBA-liga og er angiveligt god for godt 60 millioner dollars - 385 millioner kroner, så der er tale om ægte kærlighed og ikke at den ene eller anden har taget modparten for pengenes skyld.

Og Rory Mcllroy...

I april i år var nordireren klar til turen op til alteret, hvor han ved et skrabet bryllup til 1,5 millioner kroner - en femtedel af prisen for Davids forlovelsesring til Caroline - blev gift med amerikanske Erica Stoll.

Galleri - Caroline Wozniackis vilde forandling:

Galleri: Caroline wozniackis vilde forvandling

Sponsoreret indhold