Nyheder15. april 2016

Vennen overtager

Peter Ingemann har anbefalet sin gode kammesjuk som sin efterfølger på TV2's bolighit.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_ingemann_sidder_ved_en_mole.jpg
 Foto: All Over Press

Rigtige venner sørger godt for hinanden. Og man må sige, at den populære TV2-stjerne Peter Ingemann er en rigtig god ven. Han her nemlig afgivet den ene side af værtsroret i "Belligenhed, belligenhed, belligenhed" til sin kammerat Christian Borregard, 39, som danskerne og Peter selv kender fra "Hammerslag" på DR. Odense-mægleren Sara Lygum fortsætter som programmets kvindelige islæt.

Lang flot karriere
Spørger man Ingemann, hvad han mener om den nye vært, er der da også kun positive ord at finde.

- Christian siger tingene i øjenhøjde, han er folkelig, og fagligt er han rigtig dygtig. Og så er han fra Silkeborg, hvad jeg rigtig godt kan lide, siger "Størst"-værten til SE og HØR.

Det er netop de mange rejser og arbejdet med "Størst", der har fået Peter Ingeman til at springe fra "Belligenhed, belligenhed, belligenhed". Men han er ikke i tvivl om, a Christian Borregaard vil være en god arvtager.

https://imgix.seoghoer.dk/christian_borregard.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: ALL OVER) Christian Borregaard har tidligere været med i "Hammerslag" side om side med Peter Ingemann. Nu er han sprunget ud som TV-vært takket være hans gode ven.

- Jeg tror, at Christian har en rigtig lang og flot karriere foran sig med det program, siger Ingemann.

Ud over "Størst", der netop har taget hul på en ny sæson på skærmen, sidder humørbomben med andre projekter og forventer i øvrigt, at programmet vender tilbage næste år.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_32.png

Sponsoreret indhold