Nyheder 5. april 2016

Peter Ingemann om aftenens ’Størst’: - Det var ret voldsomt

Tirsdag aften var der premiere på en ny sæson ’Størst’. Denne aften var Peter Ingemann taget til Afrikas farligste by Cape Town – og selv om han på intet tidspunkt følte sig i livsfare, indrømmer han, at det var en ret voldsom oplevelse
(Foto: All Over)

Han har fløjet med verdens største passagerfly, har han haft de dyreste diamanter i hænderne og har rejst (næsten) 10.000 kilometer på den transsibiriske jernbane.

Med andre ord har TV 2-værten Peter Ingemann oplevet mere, end de fleste kommer til at opleve i ét helt liv. Og i aften begav den populære vært sig ud på endnu et eventyr, da første afsnit af en ny sæson ’Størst’ løb over skærmen på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I aften rejste Peter Ingemann til Cape Town i Sydafrika. Byen er blevet kaldt verdens smukkeste by, men den rummer en mørk og meget dyster side. Byen er nemlig også Afrikas farligste by, i slumområdet er op mod 70 procent af indbyggerne arbejdsløse – og kriminalitet hærger store dele af byen.

Derfor havde Peter Ingemann og hans filmhold altid en sikkerhedsvagt med, når de kørte rundt i byens skumle kvarterer. Den garvede TV-vært fortæller, at han aldrig følte sig i livsfare, mens de optog programmet i Cape Town. Men han indrømmer, at det var en voldsom oplevelse.

(Foto: TV 2)

Peter Ingemann besøgte tirsdag aften Cape Town. Foto: TV 2

- Det er første gang, jeg har optaget noget, hvor jeg har to brede sikkerhedsvagter rundt om mig. Det er et voldsomt sted, fortæller Peter Ingemann i et interview med ’Go’ Aften Danmark’.

I programmet forsøgte Peter Ingemann at vise den mørke side af byen – men det var ikke let at komme tæt på af hensyn til sikkerheden. På et tidspunkt befandt de sig 400 meter fra en politistation.

- Det var det eneste sted, de turde lade os være, forklarer Peter Ingemann.

- De vil slå dig ihjel for $100, fik jeg at vide.

Peter Ingemann og hans filmhold mærkede intet kriminelt, mens de befandt sig i slumkvartererne. Men det var alligevel en mærkelig fornemmelse hele tiden at skulle være så meget på vakt, fortæller TV-værten.

Han kommer med et eksempel, hvor han skulle interviewe Cape Towns mest populære, kvindelige talkshow-vært. Hun turde dog ikke træde ud af bilen, og da hun endelig kom ud, havde Peter Ingemann kun ganske få minutter til at gennemføre interviewet.

- Sikkerhedsvagten blev ved med at sige ”time-out time-out”. Interviewet blev kasseret. Det var simpelthen ikke godt nok, siger Peter Ingemann og tilføjer, at alt ikke er dystert i programmet.

Og så fortæller han, at han aldrig har følt sig i fare, mens han har optaget ’Størst’-programmerne.

- Jo, én gang!, skynder Peter Ingemann at tilføje og nævner dengang, han legede russisk roulette med en strømpistol i Rusland.

Og så var der også episoden i Rusland, hvor han endte på et snusket hospital, efter at han havde drukket noget søvand.

Den episode gjorde, at Peter Ingemann måtte rejse tilbage til Danmark før tid – derfor nåede han ikke at fuldføre turen på den transsibiriske jernbane.

I denne sæson vil han derfor rejse tilbage for at afslutte turen. Peter Ingemann vil derudover tage os med til verdens største dyrskue i Texas, og så skal han også besøge verdens største filmstudie i Kina.

Sponsoreret indhold