Nyheder24. november 2016

Ulven Peter dirker låse op

Peter Birch, også kendt som "Ulven Peter", er blevet selvstændig låsesmed. Angiveligt er det noget, han har pønset på længe.
https://imgix.seoghoer.dk/media/094bd549b23f4822854e4781171cda68.jpg
 Foto: All Over

Smækker du dig ude en kold vinternat, kan du med fordel ringe til "Ulven Peter", der netop har offentliggjort, at han går selvstændig som låsesmed. Efter mange år i træning og som medarbejder i andre firmaer, har han nu slået sig sammen med to venner og arbejder i det lille firma med det fængende navn "Delocks".

- Nu er tiden kommet til, at jeg udlever min drøm! Det har ikke været en nem beslutning! Mit arbejde hos Bricha sikring har været en fantastisk og lærerig tid, hvor jeg har kunne udvikle mig både personligt og fagligt - og ikke mindst har været omgivet af dygtige og venlige mennesker, skriver den tidligere reality-deltager blandt andet på Facebook.

I fremtiden kan man derfor forvente at finde Peter Birch på sit dørtrin, når man ringer efter en låsesmed i en krisesituation. Når Peter ikke dirker låse op, bruger han stadig ivrigt sin fortid som reality-deltager og medvirkende i "Paradise Hotel". Blandt andet har han, sammen med Caroline fra den forrige sæson af programmet, haft audition for de nye deltagere af "Paradise Hotel 2017".

Privat danner Peter Birch par med kæresten Alma Amila Rasmussen. De to var fra hinanden i en kort periode i starten af året, men de er nu glade sammen igen.

Sponsoreret indhold