Nyheder17. maj 2023 (opd. 17. maj 2023)

Uhyggeligt fund i karameller: Fyldt med tegnestifter

Eleverne på Sankt Annæ Gymnasium Grundskole fik en særdeles kedelig – og uhyggelig – afslutning på sidste skoledag. Der blev således fundet tegnestifter i flere af karamellerne
Eleverne på Sankt Annæ Gymnasium Grundskole fik en særdeles kedelig – og uhyggelig – afslutning på sidste skoledag. Der blev således fundet tegnestifter i flere af karamellerne.
Eleverne på Sankt Annæ Gymnasium Grundskole fik en særdeles kedelig – og uhyggelig – afslutning på sidste skoledag. Der blev således fundet tegnestifter i flere af karamellerne.
 Modelfoto: Colourbox

LÆS OGSÅ: Sara stod bag karamel-reklame på TikTok

Det skulle have været en sidste skoledag fyldt med sjov og ballade – og naturligvis en masse karameller.

Men sidste skoledag for eleverne på Sankt Annæ Gymnasium Grundskole er nu aflyst på grund af sidstnævnte: Karamellerne.

Tidligere i dag blev der således fundet tegnestifter i flere af karamellerne, skriver Avisen Danmark.

- Imens der var afslutning i koncertsalen, kom der meldinger om fund af lange tegnestifter i nogle karameller, skriver skoleleder, Malene Wegener Knudsen, ifølge Avisen Danmark i en besked til forældrene.

I alt fandt man tegnestifter i otte af karamellerne. Og havde elever slugt dem, kunne det være endt utrolig livsfarligt.

- At de blev fundet betyder, at nogle havde tegnestifterne inde i munden. Ingen er kommet til skade, understreger Malene Wegener Knudsen ifølge Avisen Danmark.

Indtil videre er det ikke lykkedes ledelsen på skolen at finde ud af, hvem der havde puttet tegnestifter i karamellerne. Det vil fortsat blive undersøgt.

Imens har ledelsen valgt at aflyse sidste skoledag for niendeklasserne. I stedet er de ældste elever blevet hjem.

Sponsoreret indhold