Nyheder 10. marts 2016

Uffe Holm tilstår: Konen får hug

Komikeren har ingen kvaler med at bruge sin hustru i de morsomheder, han fylder sit publikum med. SE og HØR har konfronteret ham med, hvad der er sandt
(Foto: Peter Grosen)

Kvinder må lægge øre til meget.

Men Uffe Holms kone Malene lægger øre til mere end de fleste.

Hun er nemlig godt stof i de jokes, den 39-årige komiker slynger ud i sine onemanshows.

– Min kone får jo hug i alle mine shows, erkender Uffe, som har syvårige Texas og toårige Holly med fru Malene ”Tulle” Holm, som han har været sammen med i 19 år.

– Hun er jo stort set ligesom alle andre kvinder, så hun er dejlig nemt materiale, smiler sjoveren.

– Heldigvis er hun iskold. Det rører hende ikke. Hun har hørt så mange ting, så hun hører det ikke længere, forklarer Uffe, da SE og HØR møder ham for at snakke om hans nye show ”Champ”, som han turnerer landet rundt med de næste måneder.

(Foto: Claus Poulsen)

- Jeg har meget respekt for min kone, fortæller Uffe Holm.   De to arbejder da også tæt sammen – Malene ”Tulle” Holm er nemlig Uffes manager (Foto: Claus Poulsen)

Udover at lave jokes om sin kone, er Uffe Holm også kendt for sine mere vulgære jokes. Hør mere om, hvordan det kommer til at være efter komikeren fylder 40 lige om lidt:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sandt eller falsk?
Komikeren indrømmer da også, at det ikke er alt, han beskylder sin kone for, der er sandt.

– Hvis jeg har en god joke om, at jeg har en kat, så siger jeg bare, at jeg har købt en kat. Men jeg er samtidig en meget ærlig komiker, og det meste er rigtigt, fortæller Holm og indvilger i at røbe, hvad der er sandt, og hvad der er falsk.

– Du siger i et show, at du er pissebange for din kone?

– Det er rigtigt. Alle mænd er lidt bange for kvinder, for I er nogle snedige sataner. Jeg er selvfølgelig ikke bange for hende på den måde, men kvinder kan skifte fra nul til 100, uanset om de er sure eller ej.

– Men du er alligevel sammen med hende på 19. år?

– Det er meget simpelt. Jeg elsker hende.

(Foto: Peter Grosen)

– Jeg udleverer ikke det, der er vigtigt. Jeg tænkte på et tidspunkt på at snakke om den gang, min kone fødte, for der var fuldstændig panik. Men ved nærmere eftertanke ville jeg ikke lave sjov med det, så det er ikke alt, jeg fortæller (Foto: Peter Grosen)

Jeg har meget respekt for min kone. Hun er mor til mine børn, og hun er meget sød og meget dygtig.

– Du siger i et show, at din kones formål i livet er, at du ikke skal hygge dig for meget?

– Det er rigtigt. Mænd vil gerne bare hygge sig, og kvinder vil helst ikke have, at vi mænd hygger os for meget. Så får vi lige en sms med en opgave om noget, vi kan lave, mens vi hygger os. Og hvis vi mænd er væk fra familien, er det bedre, at vi ringer hjem og siger, at vejret er lidt dårligt, at vi savner konen og børnene, og at vi havde virkelig dårlige pladser til kampen. Så får konerne det lige lidt bedre, forklarer Uffe Holm.

– Du siger i et show, at din kone kaldte dig en fræk missekat, da hun skulle snakke frækt i sengen?

– Det er jo løgn. Det har hun aldrig sagt. Det er bare en meget sjov joke.

– Du siger i et show, at din kone er pisseirriterende?

– Det er rigtigt. Det synes alle mænd, at deres koner er. Jeg elsker hende stadig væk, men kvinder har som regel altid ret i et ægteskab, og det er irriterende, erkender Uffe Holm.

Af samme grund er der heller aldrig grund til at diskutere med fru Holm.

– Jeg sætter hende aldrig på plads, for der er aldrig behov for det. Der er jo en grund til, at vi har været sammen i 19 år. Vi elsker hinanden og har respekt for hinanden, og vi hygger os helt vildt meget sammen. Og vi accepterer hinandens fejl, siger Uffe.

– Min kone har aldrig forsøgt at lave om på mig, men siger, at jeg bare skal gøre tingene, og det er sgu skønt.

(Foto: Peter Grosen)

Bare kom an! Uffe Holm, 39, er endnu en gang klar til at gå på scenen og være morsom på sin kones bekostning. "Min kone får hug i alle mine shows", indrømmer ”champen”. (Foto: Peter Grosen)

Sponsoreret indhold