Nyheder21. marts 2015

Tæskehold ville banke Uffe Holm

Komikeren skulle have bank, fordi han havde gjort grin med AK81 i Radio Voice.
Af af
Uffe Holm anede ikke, at han havde et tæskehold på nakken.
Uffe Holm anede ikke, at han havde et tæskehold på nakken.
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det er ikke alle, det er lige ufarligt at gøre grin med. Og da Uffe Holm i 2007 lavede grin med AK81, var det tæt på, at han endte med at få bank af et tæskehold.

Det skriver Ekstra Bladet efter at have læst Marie Louise Toksvigs nye bog "Guldfuglen" om AK 81-afhopperen, Martin Fryd Petersen, som udkommer i næste uge på People's Press.

LÆS OGSÅ: Uffe Holms søn: Du er simpelthen så ond, far!

Uffe Holm var morgenvært på Radio Voice, og han lavede grin med Hells Angels' sympatisørgruppe AK81, som han skule have kaldt "nogle drenge på trehjulede cykler med børnetatoveringer fra tyggegummipakker på armene".

Hells Angels blev rasende, og Martin Fryd Petersen fik ifølge "Guldfuglen" til opgave af de ældre HA'ere sammen med tre andre unge at sørge for, at komikeren forstod, hvad sådan en æreskrænkelse kostede, det skriverEkstra Bladet, som også fortæller, at man lå på lur efter Uffe Holm i tre dage.

LÆS OGSÅ: Sådan lokker Uffe Holm sin søn i en kjole

Men det gav ikke pote ved hans arbejde. Siden fik gruppen hans private adresse i Holte, hvor tæskeholdet var klar. Men det var der heller ikke held ved for dem.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm: Lever med hjernesygdom

Efter flere forsøg, som ikke var blevet til noget, gad de unge AK81'ere ikke mere, og de syntes selv, at Uffe Holm mest havde været sjov, så det blev ikke til mere.

Uffe Holm selv, har ikke vidst noget om tæskeholdet, før nu:

- Jeg er da glad for, at jeg ikke fik tæsk. Det er der ingen, der har lyst til. Og det var jo meget harmløst, og det er måske også gået op for dem. Jeg er jo ikke idiot. Jeg siger ikke noget, jeg mener om rockere. Jeg siger kun jokes, siger Uffe Holm til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold