Nyheder27. oktober 2017

Udsmidt "Bagedyst"-deltager muntret op med poledance

Stacey Hart fra den britiske version af "Den store bagedyst" fik hurtigt vendt gråd til grin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gbbo-stacey-271017.jpg
 Foto: All Over Press, Instagram/staceydees

De knokler, de ælter, de ruller, de sveder - og ikke mindst så græder de.

Alle følelser kommer i spil, når "Den store bagedyst" ruller over skærmen - og det gælder også i den britiske udgave, der hedder "Great British Bake Off".

I denne uges afsnit af den britiske bagekonkurrence var det amatørbageren Stacey Hart, der blev sendt hjem af dommerne. Og der blev fældet ekstra mange tårer, for Hart røg ud lige inden finalen.

Men personalet på det hotel, hvor Stacey Hart boede under optagelserne til programmet, fandt en måde at muntre moderen til tre op på.

Artiklen fortsætter under videoen.

På sin Instagram delte Stacey Hart en meget pikant video af en mandlig danser i bar overkrop, der slangede sig rundt om en stripperstang.

- Hotellet ved virkelig hvordan, de skal muntre en pige op!, skrev "Bagedyst"-deltageren på sin Instagram.

- Føler al kærligheden i dag og tak for alle de fantastiske beskeder, tilføjede hun.

Som om poledance-oplevelsen ikke var opmuntrende nok i sig selv, affødte Instagram-opslaget en masse positive tilkendegivelser fra bageprogrammets fans.

- Jeg elsker dine farvestrålede bagværker. Du bragte sjov ind i teltet. Jeg ser frem til en kogebog, skrev en fan.

- Hvilket hotel er det, du bor på?, vil en nysgerrig fan vide med henvisning til den fornemme service, hvor gæster, der hænger med næbbet, muntres op med poledance.

Det er ikke den eneste lumre historie, som "Great British Bake Off" kan afføde. Tidligere på ugen påpegede programmets seere, at den kvindelige dommer Prue Leith bar en halskæde, der mindede helt utroligt meget om et stykke sexlegetøj.

Amatørbageren Stacey Hart har i det hele taget haft en noget kaotisk oplevelse i det britiske bagetelt. For et par uger siden formåede hun at flå lågen af sin ovn, men det lykkedes hende trods det at vinde titlen som "Star Baker", som er den engelske pendant til mesterbager-titlen.

- Jeg begynder at gå i panik, udbrød Stacey ganske forståeligt få sekunder efter, at hun havde hevet lågen af den over 4.500 kroner dyre Neff Slide & Hide-ovn, som hun var i gang med at bage sin kage i.

Men selv om den uheldige Stacey var noget udfordret, lykkedes det hende imod alle odds at blive ugens "Star Baker".

Stacey havde i flere uger vakt en del irritation hos de britiske kagedyst-seere, fordi hendes kager ikke havde levet op til de høje forventninger.

Og mange havde da formentlig også troet, at den iturevne ovn ville være en sikker returbillet hjem i den uges bagedyst-program.

Men sådan gik det altså ikke.

For dommerne var ganske imponerede over Staceys bud på en Savoy-kage – også selv om kagen altså havde haft en noget dramatisk tur i ovnen.

Du kan se det dramatiske øjeblik, hvor Stacey hiver lågen af ovnen i videoen herunder:

Sponsoreret indhold