Nyheder18. oktober 2017

Bagedyst-deltager flår sin ovn-låge af – men vinder alligevel ugens kage

Der var i den grad drama i denne uges udgave af den britiske bagedyst. Det lykkedes således en af deltagerne at hive låget af sin egen ovn, mens hun var i gang med at bage. Trods kaosset vandt deltageren alligevel ugens dyst – til stor overraskelse for mange af de britiske seere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doer.jpg

Herhjemme har kransekager, flødekager, roulader og skakternede småkager allerede voldt en del problemer.

Men hos vores britiske naboer står bagedyst-deltagerne over for langt større udfordringer og problemer.

I denne uges udgave måtte en af de kage-glade nybagere således forsøge at bage sin kage i en ovn, der ikke længere kunne lukkes.

Den paniske og stressede bagedyst-deltager hev nemlig ved et uheld selve lågen af ovnen, alt imens at hun var i gang med at bage sin kage.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

- Jeg begynder at gå i panik, udbrød bagedyst-deltageren Stacey ganske forståeligt få sekunder efter, at hun havde hevet lågen af den over 4.500 kroner dyre Neff Slide & Hide-ovn, som hun var i gang med at bage sin kage i.

Men selv om den uheldige bagedyst-deltager Stacey var noget udfordret, lykkedes det hende imod alle odds at blive ugens Star Baker, det der svarer til mesterbager i den danske version.

Stacey har i flere uger vakt en del irritation hos de britiske kagedyst-seere, fordi hendes kager ikke har levet op til de høje forventninger.

Og mange havde da formentlig også troet, at den iturevne ovn ville være en sikker returbillet hjem i tirsdagens bagedyst-program.

Men sådan gik det altså ikke.

For dommerne var ganske imponerede over Staceys bud på en Savoy-kage – også selv om kagen altså havde haft en noget dramatisk tur i ovnen.

Du kan se det dramatiske øjeblik, hvor Stacey hiver lågen af ovnen i videoen herunder:

Herunder kan du se deltagerne i den danske udgave af Den store bagedyst:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold