Kendte25. oktober 2017

Seere undrer sig: Har bagedyst-dommer sex-legetøj om halsen?

Flere seere af den britiske udgave af ”Den store bagedyst” var formentlig ved at få aftenkaffen galt i halsen, da de så det smykke, som dommeren havde valgt at hænge om sin hals. Smykket kan nemlig – mener flere – forveksles med noget sexlegetøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den_store_bagedyst_1.jpg
 (Foto: Channel 4)

Det var ikke kun kager og cremer, der vakte forundring og fornøjelse, da den britiske udgave af ”Den store bagedyst” løb over skærmen på britisk TV i denne uge.

Flere seere kunne nemlig heller ikke få øjnene fra dommerens smykke, der ifølge flere kunne forveksles med et kinky stykke sex-legetøj.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Dommeren i ”The Great British Bake-Off” Prue Leith havde tirsdag aften valgt at iføre sig en halskæde med en gigantisk rød kugle som vedhæng, og det fik flere seere til at spekulere i, om det mon var en såkaldt gag ball, hun havde udsmykket sig med.

Det strømmede således ind med kommentarer på Twitter fra seere, der var ivrige efter at vide, hvad meningen var med dommerens smykke.

Det var også i den britiske bagedyst-udgave, at der i sidste uge udbrød ren panik, da en af de kage-glade nybagere måtte forsøge at bage sin kage i en ovn, der ikke længere kunne lukkes.

Den paniske og stressede bagedyst-deltager hev nemlig ved et uheld selve lågen af ovnen, alt imens at hun var i gang med at bage sin kage.

- Jeg begynder at gå i panik, udbrød bagedyst-deltageren Stacey ganske forståeligt få sekunder efter, at hun havde hevet lågen af den over 4.500 kroner dyre Neff Slide & Hide-ovn, som hun var i gang med at bage sin kage i.

Men selv om den uheldige bagedyst-deltager Stacey var noget udfordret, lykkedes det hende imod alle odds at blive ugens Star Baker, det der svarer til mesterbager i den danske version.

Stacey har i flere uger vakt en del irritation hos de britiske kagedyst-seere, fordi hendes kager ikke har levet op til de høje forventninger.

Og mange havde da formentlig også troet, at den iturevne ovn ville være en sikker returbillet hjem i sidste uges bagedyst-program.

Men sådan gik det altså ikke.

For dommerne var ganske imponerede over Staceys bud på en Savoy-kage – også selv om kagen altså havde haft en noget dramatisk tur i ovnen.

Du kan se det dramatiske øjeblik, hvor Stacey hiver lågen af ovnen i videoen herunder:

Herunder kan du se deltagerne i dette års "Den store bagedyst", der sendes hver onsdag klokken 20.00:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold