Nyheder16. maj 2022

Tysk Burger King-kampagne går viralt: Var det noget med en burger med vaniljeis og oliven?

Det var mors dag i forrige uge, der var anledning til det lidt… særlige menukort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fszr1agwqaiixsp.jpg
 Foto: Twitter, @MasterOtenko

Spejlæg og bananer. Bratwurst og Nutella. Eller hvad med en omgang bøf, agurk og marmelade mellem de to velkendte sesamboller?

En særlig menu fra Burger King i Tyskland vækkede pludselig opsigt, og stadig er folk i bestemte hjørner af internettet gevaldigt mystificeret over de aparte kombinationer af indhold i burgerne.

– Det her er tysk Burger King i en nøddeskal, påstår en Twitterbruger, der endnu ikke har fanget, at der er tale om en spøgefuld kampagne.

– Det ligner menuen, hvis man beder en seksårig sammensætte den, skriver en anden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fs0yqcjxwaazqda.jpg
 Foto: Twitter, @ProsafiaGaming

Gravid? Så lyder nogle af disse burgere muligvis meget tiltalende. Det mener i hvert fald tysk Burger King, som ønskede at forkæle kommende mødre med disse fast food-rædsler.
(Foto: Twitter, @ProsafiaGaming)

Har spurgt kommende mødre

En tredje bruger på de sociale medier rammer dog hovedet på sømmet, da hun påpeger:

– Jeg er muligvis gravid, for disse burgere lyder faktisk ikke ulækre.

For at fejre mors dag besluttede tysk Burger King nemlig at snyde kunderne med den falske menu, bestående af netop absurde cravings, som nogle vordende mødre som bekendt bemærker under graviditeten.

Ifølge Burger King i Tyskland er der bizarre burgere sammensat ud fra en spørgeskemaundersøgelse blandt netop kommende mødre, og på baggrund af denne undersøgelse, var målet at gøre alle deres graviditetscravings til virkelighed i en ”lækker” burger.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Kronen på værket over sindssyge burgerkombinationer må siges at være den ekstra høje burger bestående af hindbær, bøf, kagecreme og pandekager.

Var det så blot en kampagne, der skulle få nettet til at spærre øjnene op, spørger du måske?

Nej, Bruger King transformerede så sandelig dit værste madmareridt – eller største craving, bevares, vi dømmer ikke – til konkret virkelighed.

Og ikke nok med det. Burgere med pickles og flødeskum, fritter og jordbæris eller det der er værre, blev delt gratis ud til mødre med cravings på restauranten ved Tempelhofer Damm i Berlin under den fantastiske kampagnetitel:

"Svangerskabs-Whopperen".

Velbekomme, da.

Sponsoreret indhold