Nyheder23. marts 2022

Burger King i London bliver fuldstændig kødfri

Den store restaurant på Leicester Square i centrum af den britiske hovedstad skifter nu alle bøfferne ud med veganske alternativer i en hel måned.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/275555582_10158436666051921_8746525792488217915_n.jpg
 Foto: Facebook, Burger King UK

Så kan englænderne da vist godt droppe deres aftale med kaninerne. I hvert fald frem til den 10. april, hvor den populære kæde Burger King dropper al kød – og skifter de velkendte burgere ud med veganske versioner.

Det skriver Daily Mail.

Helt specifikt er der tale om et fremstød, hvor hele flagskibsrestauranten på Leicester Square i London både skifter udseende og altså menukort.

Det vil blandt andet være muligt at mæske sig i en Plant-based Whopper, en Vegan Royale eller 15 andre nye kødfri tilføjelser.

Selvom alle de vanlige menuer er skiftet ud med plantebaserede ”bøffer”, så kan småsultne besøgende stadig være sikker på at kunne få både is og Chili Cheese Bites – men altså også blot i en vegansk udgave.

Vil se, hvad der sælger

Hele tanken bag den grønne omstilling på Burger King er, at man vil kunne mål, hvilke af de kødfri alternativer, der er bedst salg i. Således vil disse menuer kunne bredes ud til kædens resterende restauranter – både i Storbritannien, men også på globalt plan.

- Vi er ufatteligt stolte af vores helt nye kødfri menu, som absolut leverer stor smag uden at gå på kompromis. Vi bestræber os stadig på altid at kunne servere det mest diverse og innovative udvalg af produkter til kunderne, siger Katie Evans fra Burger King i Storbritannien til Daily Mail.

Sponsoreret indhold