Nyheder5. december 2013

TV3-kendis står til fængselsdom

Champagnedrengen skal måske snart ruske tremmer
Mads Dinesen kan se frem til en tid med noget mindre champagne
Mads Dinesen kan se frem til en tid med noget mindre champagne
 Foto: Kaspar Wenstrup



Champagnedrengen Mads Dinesen har ikke meget at fejre med de guldne bobler for tiden. Først gik hans natklub Nasa konkurs, så mistede han kørekortet og nu står han højest sandsynligt til en tur bag tremmer for dokumentfalsk.

Den kun 22-årige business-bøsse toner for tiden frem på skærmen som en af deltagerne i TV3s liebhaverprogram "Kræsne købere". Her siger Mads Dinesen igen og igen:

- Jeg er kræsen, fordi jeg har råd til at være det.

Men meget tyder på, at den nu tørlagte partydreng i virkeligheden ikke ejer meget andet end sit vandkæmmede, røde hår og sin tilegnede nordsjællandske dialekt.

Alle hans danske firmaer er enten gået konkurs eller er blevet tvangsopløst. Samtidig har han intet arbejde at hæve en løn fra, så når de sidste tusindekrone-sedler i pungen er brugt, må kavierelskeren nok finde sig en anden ynglingsspise.

I en verserende bedragerisag er Mads Dinesen tiltalt for at have modtaget en halv million for at afholde en fest på sin natklub, selvom han allerede, da han fik pengene, vidste, at diskoteket ville gå konkurs.

Og mens politiet er i gang med at undersøge alle detaljerne i den sag, har Sø- og handelsretten valgt at lukke Mads Dinesens selskab helt, fordi de har fundet et forfalsket dokument. Det skriver dagbladet Børsen.

Mads Dinesen: Tilbageholdt af politiet

Dokumentet som den kulørte ex-klubejer svindlede med, var ifølge avisen et kontoudtog fra Danske Bank, der skulle bevise overfor TV3, at han altså har penge nok på kistebunden til at lede efter bolig i den helt store klasse.

Ikke mindre end 14 millioner kroner stod der på papiret, at der var blevet sat ind på Mads Dinesens firmakonto, men sagen er bare den, at Danske Bank hverken har overført pengene eller kender noget til kontoudtoget.

Og selvom "Kræsne købere"-deltageren allerede kender en del til det at være på kant med loven, ser det altså anderledes alvorligt ud, når man begår dokumentfalskeri oveni alt det andet fusk.

- Hvis han bliver dømt for både bedrageri og dokumentfalsk, taler det for en ubetinget dom, siger juraprofessor ved Aalborg Universitet Lars Bo Langsted til Børsen.

Men til gengæld kan Mads Dinesen måske se lidt positivt på det, og indstille boligjagten, hvis han snart får et lækkert værelse med tremmevinduer til fri afbenyttelse.

Se hvilken TV-værtindes mand, der også fusker for millioner

Sponsoreret indhold