Camilla Miehe-Renards mand: Fusker for millioner

Nicolai er ikke så ordentlig, som han ser ud

Nicolai er ikke så ordentlig, som han ser ud

Foto: Søren S. OsgoodFørst en rocker og nu en bedrager. Camilla Miehe-Renard forstår at vælge sine mænd.
I 1996 var hun kæreste med "Hells Angels"-rockeren Michael Lange Christiansen. Og man taler fejl, hvis man tror, at hun nu har valgt en mand, der er på den rigtige side af loven. Det viser sig nemlig, at også hendes nuværende mand, entreprenøren Nicolai Gohs Miehe-Renard, heller ikke er typen, der har rent mel i posen.

Camilla Miehe-Renard: Huste solgt på rekordtid

Ifølge Fagbladet 3F står Nicolai nemlig bag et firma, der har snydt sine ansatte for millioner.

- Jeg blev snydt af Nicolai. Jeg var vred over det, men jeg var nødt til at fortsætte arbejdet, for jeg havde brug for pengene, fortæller Andrzej Rasniewski, en tidligere ansat af Nicolai, der til sidst sagde op for at tage tilbage til Polen og passe sin syge hustru.Det siger han til Fagbladet 3F.

55-årige Andrzej Rasniewski fik sin løn af Nicolai Gohs Miehe-Renard hver 14. dag. Altid kontant i hånden. Kun få gange fik han en lønseddel. Lønnen var i gennemsnit 50 kroner i timen, fremgår det af dommen. Så selvom firmaet på papiret er eget af Torben Brandt, er det Camillas mand, der virker som chefen.

Camilla Miehe-Renard er 10 år ældre end Nicolai. Se mange kendte andre Cougar-par lige her


I alt er 41 medarbejdere blevet snydt for løn, fremgår det af sagen, som 3F førte i retten. Og som endte med, at Firmaet KH Construction har renoveret flere end 20 større villaer i Nordsjælland, er nu blevet dømt for at snyde sine polske ansatte for tre millioner kroner.

Læs hele sagen hos 3F.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close