Mads Dinesen: Tilbageholdt af politiet

Mads Dinesen drikker ikke længere champagne

Mads Dinesen drikker ikke længere champagne

Foto: Kaspar WenstrupDet kunne være endt helt galt, da den berygtede iværksætter Mads Dinesen skulle ud at flyve i sidste uge. Den skandaleramte fyr er en del af TV3-programmet "Kræsne købere", og det var i den forbindelse, han skulle rejse til Nice for at se på lækre luksusboliger. Men det var politiet ikke enige i.

- Jeg skulle have været af sted i går, men der kom noget i vejen. Jeg kunne ikke få lov til at rejse, fordi der skulle styr på en sag først, forklarer den 22-årige TV-personlighed.

Champagnedrengen: Med i nyt luksusprogram

- Det drejer sig om en VVS-regning på 2500 kroner. Den skulle have været sendt til et af mine andre anpartsselskaber. Jeg havde fået et betalingspåkrav, og der skulle jeg selvfølgelig have gjort indsigelse, fortæller Mads Dinesen, der derfor måtte have pungen frem af lommen og betale regningen.

- Jeg tjekker altid, om jeg har nogle sager kørende. Politiet synes nemlig, jeg er svær at få fat i. Så ret tit må jeg ringe til politiet, erkender den bedragerisigtet fyr, der fik lov til at rejse til Frankrig en dag senere end planlagt.

Se et klip fra programmet her:Du kan se Mads Dinesen hver tirsdag klokken 21 i "Kræsne købere" på TV3.

Se galleriet: Medinas vilde vægttab


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close