Nyheder12. august 2014

TV2 afslører endnu en kvindelig danser

Tidligere minister i Vild med dans
Af af
Så er der igen ministerben på gulvet i "Vild med dans".
Så er der igen ministerben på gulvet i "Vild med dans".
 Foto: Claus Poulsen


Den socialdemokratiske politiker Astrid Krag er nu klar til at danse tango og vals foran danskerne, når TV"2 til efteråret blænder op for en ny sæson af det populære danseprogram.

LÆS OGSÅ: Her er de første deltagere i "Vild med dans"

- Hånden på hjertet: Jeg frygter, at jeg er elendig til det, og at der er lidt for langt fra skrivebordet på Christiansborg til dansegulvet i 'Vild med dans', siger Astrid Krag i en pressemeddelelse fra TV2.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/89bd5c90853e4449b0a47713cb82ec34.jpg


Astrid Krag havde ingen betænkeligheder ved at sige ja til at deltage i "Vild med dans". (Foto: Claus Poulsen)

Alligevel havde hun ikke en masse betænkelighed, inden hun takkede ja til at deltage.

-"Vild med dans" er et kæmpe show. Det bliver vanvittigt spændende og grænseoverskridende, men nu hvor jeg ikke er minister, kan jeg få det til at passe med kalenderen, siger Astrid Krag, der glæder sig til, at hun selv får mulighed for at røre sig mere, selvom det vil give vabler på fødderne.

LÆS OGSÅ: Paprika Steen klar til "Vild med dans"

- Jeg er meget disciplineret i mit arbejde, og det håber jeg, at jeg kan overføre til dansetræningen, siger Astrid Krag.

Med sin deltagelse i danseprogrammen følger Astrid Krag i Pia Allerslev, Kristian Jensen og Klaus Bondams fodspor, og selvom hun ikke har de store forventninger til sine egne evner på dansegulvet, så håber hun, at hun kan slå Klaus Bondams tredjeplads.

LÆS OGSÅ: Allan Simonsen ude af "Vild med dans"

- Det ville da være skægt, hvis jeg tog rekorden. Men helt ærligt, min danse-selvtillid ligger foreløbig på et meget lille sted, så jeg tør ikke lægge den slags planer endnu, siger Astrid Krag.

Med afsløringen af Astrid Krag har TV2 nu afsløret fire kvindelige deltager, da Paprika Steen, Line Kruse og Ditte Ylva Olsen blev præsenteret i sidste uge.

Sponsoreret indhold