Nyheder8. august 2014

Paprika Steen klar til Vild med dans: - Det frygter jeg mest

Skuespillerinden vil gerne udfordre sig selv
Af af

Paprika Steen klar til Vild med dans: - Det frygter jeg mestFredag den 12. september blænder TV2 op for en ny sæson af det populære 'Vild med dans'.

Og skuespiller Paprika Steen bliver én af de dansere, der skal forsøge at imponere både dommere og danskere i det drønpopulære danseprogram.

LÆS OGSÅ: Så er det afsløret: Her er de første deltagere i Vild med dans

LÆS OGSÅ: Så er Allan Simonsen ude af Vild med dans

- Jeg elsker at danse, og jeg tænker, at det er rigtig godt for både krop og sjæl at gå planken ud med den udfordring, som det er at stille op i 'Vild med dans', siger Paprika Steen i den pressemeddelelse, som TV2 udsendte fredag formiddag kl. 10.00.

Den folkekære skuespiller vil gerne udfordre sig selv med ting, hun ikke har prøvet før.

- Jeg glæder mig mest til at danse rumba og frygter mest den hurtige quickstep, siger Paprika Steen, som indtil videre får to andre skuespillerinder som dansekonkurrenter: Line Kruse og Ditte Ylva Olsen har også fundet danseskoene frem.

- Jeg tror mest, jeg er til latindansene, og jeg glæder mig til at danse pasodoble, fordi den taler til mit skuespillerhjerte. Dansen er både klassisk historiefortælling, og så er den fuld af temperament. Ellers ser jeg frem til at opleve, hvad dans kan. Jeg har jo kunnet se på tidligere medvirkende, hvordan de er blevet høje af at danse, siger Line Kruse i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold