Så er det afsløret! Her er de første deltagere i Vild med dans

Så er de første deltagere til Vild med dans fundet. Her ses dommerne Allan Tornsberg, Anne Margrethe Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen i 2008-udgaven

Så er de første deltagere til Vild med dans fundet. Her ses dommerne Allan Tornsberg, Anne Margrethe Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen i 2008-udgaven

Foto: Birger VogeliusDer er stadig et par måneder til, at der kridtes op til endnu en omgang Vild med dans på TV2.

Men allerede nu er tre af deltagerne fundet.

Det bliver blandt andre Paprika Steen, Line Kruse og Ditte Ylva Olsen, der skal kæmpe om titlen som årets danser.

- Jeg tror mest, jeg er til latindansene, og jeg glæder mig til at danse pasodoble, fordi den taler til mit skuespillerhjerte. Dansen er både klassisk historiefortælling, og så er den fuld af temperament. Ellers ser jeg frem til at opleve, hvad dans kan. Jeg har jo kunnet se på tidligere medvirkende, hvordan de er blevet høje af at danse, siger Line Kruse i en pressemeddelelse netop offentliggjort af TV2..

Skuespilleren - der nok mest er kendt fra rollen som Krummes søster i Krumme-filmene - er fan af programmet, som hun har fuldt gennem de tidligere sæsoner.

- Jeg er nærmest 'Vild med dans'-ekspert. Jeg danser gerne, og jeg er glad for mine egne moves, siger Line Kruse i pressemeddelelsen og tilføjer, at hendes største frygt er dødsbananen, hvor det afgøres, hvilke par der skal i omdans.

'Vild med dans' er tilbage med en helt ny sæson på TV 2 fredag 12. september.

Sidste års udgave af det populære danseprogram på TV2 blev en af de mest omdiskuterede og omtalte nogensinde. For selvom én af danserne - fodbold-ikonet Allan Simonsen - havde mere end svært ved at finde rytmen på dansegulvet, var danskerne ellevilde med boldjongløren - til irritation for de fire dommere, som flere gange anfægtede, at konceptet var ved at skride.

Den 60-årige stjerne nåede således at danse sammen med sin partner Sofie Kruuse i hele 11 uger, før han blev stemt ud lige før finalen.

Sejren gik sidste år til bordtennisspiller Mie Skov og danser Mads Vad.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close