Nyheder30. december 2014

TV-dommere: Her er deres skjulte talenter

Når talent-showet ”Danmark har talent” snart begynder, er det fire multitalenter der sidder i dommerpanelet
Her er de fire dommere, som i det nye år skal sidde
Her er de fire dommere, som i det nye år skal sidde"Båååt" lyder det fra dommerkvartetten i tv-showet "Danmark har talent", hvis de ikke synes det, der sker på scenen, er imponerende nok.

Med hvad har de fire dommere egentlig selv talent for - ud over det, de har gjort en karriere ud af?

Spørger man den danske rapper Topgunn, er han - ud over sine evner i et musikstudie - skarp i et køkken og til vands.

LÆS OGSÅ: Både ris og ros: Har Danmark talent?

- Jeg er god til at lave italiensk mad og til at svømme. Det er ikke fordi, jeg svømmer langt, jeg kan bare godt lide at svømme. For nogle år siden kunne jeg ikke hoppe på hovedet ud i vandet, men det kan jeg nu og er rigtig god til det, fortæller Topgunn.

Hos den tidligere balletdanserinde Cecilie Lassen bliver de skjulte talenter derimod foldet ud på et filmset. Den 33-årige ballerina får nemlig snart debut som skuespiller på det store lærred.

LÆS OGSÅ: De skal afgøre om Danmark har talent

- Lige nu er jeg i gang med en film, hvor jeg spiller over for Mikkel Boe Følsgaard. Så skuespil må være mit hemmelige talent. Jeg vidste i hvert fald ikke selv, at jeg kunne spille skuespil. Men det kan jeg åbenbart godt, siger hun.

Dommerpanelets alderspræsident, 63-årige Jarl Friis Mikkelsen, har også skjulte talenter ud i det kreative.

- Jeg synes selv, at jeg maler ret godt. Jeg har malet i 25 år for at få energi til mit arbejde. Jeg har blandt andet malet nogle værker, der er bygget på en bog om matematikkens historie, fortæller Jarl Friis Mikkelsen og beskriver sine værker som nogle, der kunne minde om den spanske kunstner Mirós.

LÆS OGSÅ: Peter Frödin om eget talentshow: - Det er svært med børn i showbiz

Heller ikke den 50-årige skuespiller og sanger Peter Frödin har stået bagest i køen, da der blev delt talenter ud. Han er nemlig ret ferm med en yoyo i hånden.

- Jeg er god til at spille yoyo. Eller jeg har ikke gjort det siden 70'erne. Men jeg var Amagermester og vandt et bordfodboldspil som førstepræmie. Jeg kunne masser af tricks. Jeg kunne "gå tur med hunden", lave "hunden bider" og "jorden rundt", fortæller den garvede skuespiller og sanger.

Sponsoreret indhold