Nyheder29. december 2014

Peter Frödin om eget talentshow: - Det er svært med børn i showbiz

Han er dommer i Danmarks nye talentshow, men han er ikke vild med alle dele af det store show
Peter Frödin er selv noget af et multitalent
Peter Frödin er selv noget af et multitalent
 Foto: Dan MariegaardOm man er god til at jonglere, synge eller fortælle jokes. Og om man er 90 år eller fem år - det er lige meget. Alle og enhver kan nemlig stille op i tv-showet "Danmark har talent".

Men det er ikke er helt uproblematisk, mener Peter Frödin, der er en af dommerne i showet.

- Jeg har altid haft det svært med børn i showbiz, for der kan meget nemt komme et fokus på dem og en eksponering, som jeg ikke synes, er særlig sund for børn, siger Peter Frödin.

Om det er korrekt at lade børn deltage i et talentshow, har han blandt andet diskuteret med en af sine meddommere, Cecilie Lassen.

LÆS OGSÅ: Nyt talentshow på den danske TV-scene

Med en drøm og et talent for at blive balletdanser på det Kongelige Teater har hun nemlig selv haft et større pres på sig end de fleste, siden hun var en lille pige. En baggrund, der har at sine spor på den 33-årige ballerina.

- Hun havde overhovedet ingen problemer med det. Hvis de er talentfulde, kan deres ting, og de kommer og gør sig umage, så lad dem dog komme, mente hun, fortæller Peter Frödin.

LÆS OGSÅ: Peter Frödin: For sent at få børn

Selvom den 50-årige komiker og sanger stadig ikke er helt overbevist, kan han godt se Cecilie Lassens pointer.

Han har da også med stor fornøjelse set talentshowet Voice Junior, der som navnet antyder, er en sangkonkurrence for netop børn.

- Jeg synes, Voice Junior fungerer supergodt med børn, men der er dommerne også nogle, der udover at være talentfulde er meget empatiske og gode til at tale med børnene. Uanset om de bliver sendt videre eller ej, så passer de rigtig godt på dem, siger Peter Frödin.

LÆS OGSÅ: Peter Frödin: Kæresten døde af AIDS

Med stor inspiration derfra vil den rutinerede showmand derfor gøre sit for at indføre samme ånd i "Danmark har talent".

- Vi skal passe ekstra meget på og være vores opgave voksen. Og virkelig gøre os umage med at huske at følge børnene til dørs og passe godt på dem, lige meget om de bliver sendt hjem eller videre, siger Peter Frödin.

"Danmark har talent" har premiere den 29. december klokken 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold