TV 2-vært sorterer ud i venner inden bryllup

Der bliver sorteret ud i vennerne, inden Annemette Voss sender bryllupsinvitationer ud

Der bliver sorteret ud i vennerne, inden Annemette Voss sender bryllupsinvitationer ud

Foto: All Over Press

 
Annemette Voss, der er vært på TV 2-programmet Sådanmark, skal snart giftes med sin kæreste Micky.
 
Han faldt på knæ, da de i juni var på en romantisk tur til Sydsverige. Det var bare de to, der var af sted - børnene blev passet - så de kunne pleje kærligheden.
 
 
Og med et kommende bryllup skal Bagedyst-vinderen Annemette og Micky finde ud af, hvem der skal inviteres for at fejre deres store dag sammen med dem.
 
I den forbindelse vil Annemette Voss sortere ud i sine venskaber.
 
 
Det skriver hun på sin blog, hvor hun filosoferer over, hvorvidt det er ok at vælge folk fra.
 
- Ind i mellem er der relationer, der med tiden bliver ligegyldige. Nogle mennesker kan have kæmpe betydning i en del af ens liv, og pludselig, på grund af gud ved hvad, så føles det bare ikke længere, som om, at vedkommende er særlig vigtig for ens liv. Jeg kan jo godt mærke det, når det går den ene vej – altså at mine venner ikke længere tager kontakt til mig… men jeg kan da også mærke det den anden vej, når jeg bare gang på gang undlader at ringe en gammel veninde op, fordi jeg ikke aner hvad jeg skal sige til hende, skriver TV-værten.
 
For nylig læste Annemette Voss en artikel om X Factor-værten Sofie Linde, der to gange om året sorterer sine venner alt efter, hvad de betyder for hende.
 
 
Nu vil Annemette Voss gøre det samme.
 
Hun vil se på, hvilke venner der giver hende noget, og hvilke venner der bare dræner hende for energi.
 
 
- Ikke fordi jeg mener, at hverken jeg synes, at venskaber skal være noget-for-noget, men mere for at holde fokus på, at bruge min tid og hverdag mest hensigtsmæssigt, skriver Annemette Voss.
 
Du kan læse hele hende blogindlæg her.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close