Nyheder22. april 2017

Annemette Voss i sorg: Har mistet sin hund

Den tidligere vinder af ”Den store bagedyst”, Annemette Voss, er ked af at miste sin gode ven.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-56217.jpg
 (Foto: Aller Media)

En hund eller et andet kæledyr er jo en del af familien, og derfor gør det naturligvis ondt, når man bliver nødt til at sige farvel til dem. Og det er det, Annemette Voss lige har været ude for.

- Det gør virkelig ondt at sige farvel til sin hund. Det ved alle, der haft haft et kæledyr. Og jeg har faktisk bare været rigtigt ked af det – og mut – siden i går, hvor mine forældre skrev på en sms, at nu var Pablo i “Hundehimlen”, skriver hun på sin blog om hunden, som hun købte med en kæreste, da hun boede i Barcelona, da hun var 20 år gammel.

- Vi tog ham med til DK, da vi vendte snuderne hjemad, og siden da har han boet hos mine forældre i Vejle, skriver hun og forklarer, at det er et helt specielt bånd, hun har haft til Pablo, selv om han ikke har boet hos hende:

- Men hver gang jeg besøger mine forældre i Vejle – hvilket er ofte – så kan (eller kunne) man virkelig mærke på Pablo at han og jeg havde et helt særligt bånd. Han var bare min hund – bilder jeg mig i hvert fald ind. Og mine forældre blev nødt til at aflive ham i går – for det kunne ikke trækkes ud længere. Han har været syg længe, skriver Annemette Voss på bloggen.

Trods den triste omgang med aflivning af det elskede familiemedlem, så er familien alligevel klar på at få en ny hund, når sorgen har lagt sig.

Sponsoreret indhold