Nyheder25. februar 2017

Bagedyst-vinder: - Mine bryster er forsvundet

- Er vi kvinder med ikkeeksisterende bryster ikke smukke?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/voss.jpg
 Foto: All Over Press)
Annemette Voss blev landskendt, da hun i 2013 vandt DR's underholdningsprogram 'Den store bagedyst'. Hun har to drenge, Hugo-Sander og Ferdinand, fra et tidligere forhold og har fået sønnen Luca i sit nuværende forhold.
Alle tre drenge er blevet ammet, og det har skabt en underskudssituation på overkroppen af bagedronningen, som selv ikke et kilo gær ville kunne afhjælpe. Annemette Voss har på det nærmeste ikke nogle bryster tilbage.
Det skriver hun i et blogindlæg, hvor hun samtidig gør sig tanker om nutidens kvindeideal. Når jeg kigger ned ad mig selv, så er det ikke så meget jeg ser. Mine bryster er tydeligt mærket af, at jeg har fået og ammet tre børn, – faktisk er det som om, at de bare er blevet mindre og mindre for hvert barn, og nu nærmest er forsvundet. Det er ikke sådan at de hænger, – næh, de er der nærmest ikke. Så jeg fylder blusen ud med diverse vatpakkede bh’er og lignende, for at få min krop til at se bare nogenlunde velproportioneret ud, skriver Annemette Voss.
Og hun er rent faktisk lidt ked af situationen. - Mest fordi verden fortæller mig, at kvinder har bryster. Kvindelige kvinder er ikke sådan nogle fladbarmede, ranglede, afpillede typer som mig. For tiden er der virkelig gang i kvindeidealerne på sociale medier, og hver eneste dag ser jeg halvnøgne kvinder på Instagram, der viser sine store bryster og fyldige kurver frem, hvilket ser super godt ud, men som jo aldrig bliver mig. Sådan kan jeg ganske enkelt ikke se ud, med mindre der bliver foretaget nogle alvorlige kirugiske indgreb, skriver hun.
Men selv om hun når frem til, at vi ikke alle kan leve op til de enhver tid gældende idealer, er hun alligevel noget uafklaret. - Det “korrekte” valg er vel at lære at elske sig selv, som man er. Men er det nu også helt realistisk?! Jeg er virkelig i vildrede, skriver Annemette Voss. Hun og hendes daværende mand, skuespiller Thomas Voss, gik fra hinanden i 2013. Noget tid efter skilsmissen mødte hun den to år ældre Micky Fridthjof på netdating, og de har i dag sønnen Luca, der blev født i maj sidste år sammen. Læs hele Annemette Voss' blogindlæg her.

Sponsoreret indhold