Nyheder 16. juni 2016

Trine Dyrholm: Får ny rolle i "Arvingerne"

I tredje sæson af DR-serien "Arvingerne" er Trine Dyrholm instruktør.

Netop nu er optagelserne til tredje sæson af DR-serien "Arvingerne" i fuld gang. 

I den fynske muld filmer hele holdet tredje sæson af familieportrættet, og succes-seriens stjerne Trine Dyrholm har fået en ny rolle. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dyrholm har sin debut som instruktør og styrer således slagets gang i afsnit fem og seks i den tredje og sidste sæson af "Arvingerne".

- Det går rigtig godt. Det er sjovt og meget udfordrende. Jeg har følelsen af, at jeg lærer noget nyt hver eneste dag, smiler Trine Dyrholm til SE og HØR i en pause mellem optagelserne. 

Trine Dyrholm har ovetaget instruktør-rollen i afsnit fem og seks af sidste sæson af "Arvingerne". (Foto: Dan Mariegaard)

Den 44-årige stjerneskuespiller har i de tidligere sæsoner budt meget ind med sine egne ideer under tilblivelsen af serien.     

- Det giver mening, fordi jeg har blandet mig og siddet med i manuskript-rummet, så jeg føler, jeg er godt rustet, fortæller Trine og roser skuespillerne og holdet bag kameraet på det populære familiedrama. 

- Jeg har nogle sindssygt dygtige skuespillere, som giver alt hvad de har fra første 'take'. Og regi, kostume, sminke, kamera og produktion, som alle giver deres besyv med så jeg er godt pakket ind, siger hun. 

Trine spiller natruligvis også stadig rollen som storesøster 'Gro'.

- Hvis jeg har store spillescener selv, så har jeg inviteret instruktøren fra afsnit tre og fire til at sidde med, så det ikke går ud over nogen, at jeg også er med på skuespillerholdet, fortæller Trine Dyrholm.

Sæson tre af "Arvingerne" bliver sendt på DR1 i begyndelsen af januar 2017.

Hvis du ikke kan vente, så kan du genudse "Arvingerne" sæson 1, som bliver tilgængelig på dr.dk fra d. 10. juli. 

Se og læs den spændende reportage fra optagelserne af "Arvingerne" i SE og HØR i næste uge - i bladet, der udkommer onsdag den 22. juni.  

 

Sponsoreret indhold