Nyheder18. februar 2015

'Arvingerne': Hvad kan vi forvente af tredje sæson?

Succes-seriens forfatter afslører – lidt af – næste sæson
Af af
Succes-seriens forfatter afslører – lidt af – næste sæson af Arvingerne
Succes-seriens forfatter afslører – lidt af – næste sæson af Arvingerne
 Foto: Per Arnesen/DRSøndag aften rullede det sidste afsnit af 'Arvingerne' over skærmen og efterlod de over halvanden million faste seere med svære abstinenser. For hvordan skal det gå med Thomas? Får han førligheden tilbage? Og hvad med Gros kunstsvindel? Bliver det opdaget? Og hvad med lille Melody?

Holdet bag den succesfulde DR-serie har dog allerede lovet, at der er en tredje sæson på vej, men fans og faste seere må væbne sig med tålmodighed. Tredje sæson bliver først sendt i år 2017.

Sidste afsnit sluttede som bekendt med, at Signe, Gro, Emil og Frederik begravede beviserne for Gros kunstfusk. Og med det slutbillede er der et godt udgangspunkt for tredje sæson, siger Piv Bernth, der er dramachef i DR, til BT:

LÆS OGSÅ: Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i 'Arvingerne'?

- For som de går der op mod gården, har de lavet en pagt med hinanden. Jeg tænker, at de går op imod en krudttønde, for godt nok er de afhængige af hinanden, men de har ikke fået det nemmere med at være sammen, siger Piv Bernth til BT.

Hun har nu - sammen med resten af 'Arvingerne'-holdet - sendt seriens hovedforfatter i tænkeboks. Det er nu op til Maya Ilsøe at finde ud af, hvordan det skal gå den hårdt prøvede familien Grønnegård i tredje sæson. Og hovedforfatteren vil ikke sige meget om, hvilke planer hun har med tredje sæson:

LÆS OGSÅ: 'Arvingerne' ryddede bordet ved Robert-uddeling

- Signe, Gro, Frederik og Emil er blevet forbundet i sidste afsnit. Selvfølgelig omkring hemmeligheden om den begravede kunstsvindel, men også i forståelsen af, at deres historier og roller er vævet sammen og følelsesmæssigt dybt forbundet, som man er i familier på godt og ondt. Når de kommer tilbage til huset, skal de finde ud af, hvordan de nu kan bruges hinanden i deres liv, og hvordan de passer bedst muligt på Melody, siger Maya Ilsøe til BT.

'Arvingernes' anden sæson har - ligesom den første - høstet flotte anmeldelser og seertal. Og serien hev da også imponerende fem priser hjem ved dette års Robert-prisfest: Den fik prisen for Årets danske tv-serie, årets mandlige hovedrolle (Carsten Bjørnlund), årets kvindelige hovedrolle (Trine Dyrholm), årets mandlige birolle (Mikkel Boe Følsgaard) og årets kvindelige birolle (Lene Maria Christensen) i kategorien for tv-serie. Tilmed er serien blevet solgt til visning i mere end 40 lande både i og uden for Europa.

Sponsoreret indhold