Nyheder1. december 2017

Tina Müller er rykket til Aarhus: Her føler jeg mig hjemme

Tina Müller, der i dag fylder 40 år, nyder livet i smilets by, hvor hun allerede har fundet sine favorit-spisesteder. Det eneste, der mangler, er familien – og en mand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina-mueller0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det var alt eller intet. Sådan havde DR's populære Tina Müller det, da hun skulle beslutte, om hun skulle pakke lejligheden i København ned i flyttekasser og rykke til Aarhus for at arbejde på ”Madmagasinet” og ”DR Sporten”.

I første omgang var svaret nej, men man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt.

– Jeg tog beslutningen, da jeg fik tilbudt også at være vært på ”Madmagasinet”. De har også redaktion i Aarhus, så jeg tænkte, at jeg ville give det et skud, siger 40-årige Tina Müller, da vi møder sportsværten i hendes nye hjemby.

Her har hun nu i to måneder haft adresse og er dermed klar til at tage imod kollegerne, når resten af sportsredaktionen følger efter til februar.

– Det er et voldsomt stort skridt at flytte, men det er også et skridt, jeg selv har valgt. Så jeg synes, det føles rigtigt. Og det føles rart, siger Tina, som er født og opvokset ved Ringsted og har boet i København de seneste 12 år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tina-mueller.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tina Müller, 40, nyder efteråret i den jyske hovedstad. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg havde det sådan, at jeg skulle give det en reel chance og gå all in, for hvis jeg beholdt min lejlighed i København, ville jeg have svært ved at gøre Aarhus til mit hjem og mærke efter, hvordan det er for mig at bo i Aarhus. Så nu har jeg intet i København.

Og mavefornemmelsen har indtil videre kun givet udtryk for, at beslutningen er rigtig.

– Jeg føler mig hjemme i Aarhus. Jeg har gået på idrætshøjskole her, så jeg kender byen rigtig godt. Og jeg har været her meget i forbindelse med sportsbegivenheder, fortæller singlesilden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tina-mueller3.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Når veninderne kigger forbi smilets by, kan det meget vel være på Juliette i Jægergårdsgade, de får en god frokost. (Foto: Dan Mariegaard)

Puls, men ingen familie

Byen med de 326.000 indbyggere er gået lige i hjertet på sportsværten.

– Aarhus er en storby, men den er samtidig charmerende og hyggelig, og alting er meget nede på jorden. Byen har masser af puls, men det larmer ikke på samme måde, som det gør i København, roser den sympatiske skærmtrold.

– Der er ingen ulemper ved byen. Det eneste minus er, at jeg er væk fra min familie, mine veninder og kammerater. Og det, der bliver den største udfordring, er nok også, at dem, jeg plejer at være tæt med, nu er tre timers kørsel væk, siger familiemennesket.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tina-mueller2.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tina Müller er rykket til Aarhus (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er altid kommet meget hos min storebror og hans familie, hvor jeg er taget med min niece og nevø til håndbold og fodbold. Så den der hverdagstrummerum er pludselig rigtig langt væk.

Men selv om savnet kan nage i dagligdagen, nyder Tina, at den står på ekstra meget kvalitetstid, når hun bruger en weekend i København.

– Det handler om tilrettelæggelse og planlægning. Nu er besøgene mere intense, og vi er sammen på en anden måde, når jeg besøger familie og venner. Så overnatter jeg, og det er noget andet, end når man hurtigt mødes til en kop kaffe.

Læs hele interviewet med Tina Müller i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold