Tina Müller bliver ny vært på "Madmagasinet"

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Når "Madmagasinet" til efteråret vender tilbage på DR1, så bliver det uden Mette Frisk ved røret.

Programmet får nemlig en ny kvindelig vært, når Tina Müller skal hjælper danskerne igennem fødevarejunglen. 

Det betyder dog ikke, at vi må vinke farvel til Tina Müller, når der er sport på DR. Hun kommer nemlig både til at være på DR Sporten og på "Madmagasinet". 

- Jeg ser virkelig frem til at blive vært på "Madmagasinet", som for mig er et program, hvor jeg får mulighed for at gå i dybden og bygge programmet op på en anden måde, end når jeg laver live-tv på Sporten – og den kombination glæde jeg mig meget til. Jeg har selv fulgt med i "Madmagasinet", og jeg kan godt lide, at programmet på undersøgende vis gør os danskere klogere på madvarer og sundhed samtidig med, at man som seer er underholdt, fortæller Tina Müller til DR.

Både "Madmagasinet" og DR Sporten vil i fremtiden blive produceret fra Aarhus, og det var i første omgang ikke meningen, at Tina Müller skulle med til den jyske hovedstad. 

- Jeg har besluttet at takke nej til at tage med til Aarhus. Jeg har mærket efter og fundet frem til, hvad der vil fungere bedst for mig, og det er ikke at tage med DR Sporten til Aarhus, fortalte Tina sidste år til BT

I maj i år havde tonen så fået en anden lyd, da Tina meddelte på Facebook, at hun alligevel valgte at flytte til Aarhus.

- Min mavefornemmelse har råbt og skreget, at jeg jo er tosset med sport, og at det ikke ville være rigtigt at forlade det, der fylder så enormt meget i min tilværelse, både arbejdsmæssigt og privat, skrev hun blandt andet.

Hun glæder sig da også til at komme i gang i Smilets By. 

- Hånden på hjertet – jeg glæder mig helt vildt. Alle, jeg har mødt, har stået med åbne arme og taget godt imod mig. Det bliver en fornøjelse at lære alle de nye mennesker rundt om "Madmagasinet" at kende, som helt sikkert kan lære mig noget nyt, og det bliver spændende at prøve sig selv af i et nyt format. Det er et godt tidspunkt for mig at tiltræde redaktionen, og jeg glæder mig nu til at blive en del af holdet i Aarhus, fortæller Tina til DR

Se flere billeder af Tina Müller i galleriet herunder

Tina Müller 08.01.2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close