Tina Lund: Sådan gik min fødsel

Tina Lund

Tina Lund

Foto: All Over Press)

I onsdags kom springrytteren Tina Lunds og Allan Nielsens andet fælles barn til verden.

Lilly, som den lille pige skal hedde, blev født onsdag klokken 17.25 og var 49 centimeter lang og vejede 3385 gram.

Hun blev født i Dubai, hvor parret har boet de seneste år.

Deres fireårige søn, Louis, blev født på Hillerød Hospital, men denne gang valgte Tina Lund at føde under sydligere himmelstrøg.

Og denne gang gik det en del smidigere end sidst, fremgår det af et blogindlæg, som Tina Lund har haft overskud til skrive om fødslen.

- Jeg havde den bedste oplevelse denne gang med min fødsel. Sidste fødsel var jeg i gang i 26 timer, hvor jeg derefter fik af vide at jeg skulle have et kejsersnit. Det var en rigtig hård omgang, selvom jeg ikke kan klage over Hillerød hospital. De var dygtige og tog sig godt af mig, skriver Tina Lund.

Hun var tilknyttet én jordemoder gennem hele graviditeten og fødslen, og det gav hende en meget god tryghedsfornemmelse, at det var en person, der kendte hendes historie og sidste fødselsforløb, der hjalp hende med at føde Lilly.

Også Allan Nielsen får kærlige ord med på vejen af springrytteren.

- Allan var ved min side igennem de 16 timer jeg var i gang. Jeg blev igen mindet om, hvorfor jeg elsker ham så meget. Han passede rigtig godt på mig igennem det hele. Jeg var lige lidt nervøs på et tidpunkt, hvor jeg var glad for, at han talte til mig og holdt min hånd, skriver Tina Lund.

I selve det øjeblik Lilly kom til verden gav jordemoderen Tina Lund en oplevelse for livet.

- Jeg fik til sidst selv lov til at tage hende ud og op på mit bryst. Hold da helt op…. Det kommer jeg aldrig til at glemme, skriver Tina Lund.
 
Se galleri med Tina Lund og Allan Nielsen herunder og Tina Lunds opslag om fødslen længere nede.

Tina Lund og Allan Nielsen

 
Du kan læse hele Tina Lunds blogindlæg om fødslen her.
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close