Veninderne overraskede gravid Tina Lund med babyfest

Foto: All Over

Babylykken er stor hos springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, der snart bliver forældre til en lille pige.

Den kommende familieudvidelse blev lørdag fejret, da Tina Lunds veninder overraskede hende med et brag af en babyfest. Overraskelsen gik rent hjem hos den kendte rytter, der har skrevet et begejstret indlæg om festen på sin blog.

- Nu er det altså ikke for at prale men wow, hvor har jeg altså bare nogle veninder af guld! I dag overraskede de mig med et babyshower.

- Tårerne var næsten ikke til at holde tilbage, da jeg kom ind og så alt, hvad de havde linet op og den sindssygt flotte kage, de havde fået lavet, skriver Tina Lund på bloggen tinalund.bloggersdelight.dk.

Festen blev holdt i Dubai, hvor ridepigen og manden bor til daglig. Her havde veninderne sørget for, at der blev disket op med en masse lækkerier, en lyserød kage, matchende pynt og flere selskabslege.

I indlægget fortæller Tina Lund, at hun slet ikke havde regnet med, at venindegruppen ville arrangere en fest for hende, da terminsdatoen er lige rundt om hjørnet.

Den 22. september viste Tina Lund også maven frem i et blogindlæg, hvor hun skrev, at der dengang kun var fem uger til termin. Dermed skal den lille ny gerne komme til verden, inden at oktober er forbi.

Parret har i forvejen sønnen Louis på fire år, mens Allan Nielsen har de tre døtre, Ida Marie, Emma Sofie og Nanna Louise fra et tidligere forhold.

Læs mere om babyfesten lige her.

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close