Aura Dione efter Janus-krisen: Tilbage i Los Angeles

Foto: Claus Poulsen og All Over

Foto: Claus Poulsen og All Over

Claus Poulsen og All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Aura Dione, 31, er tilbage i Los Angeles, Californien.

Det erfarer SE og HØR.

Sangerinden er tilbage i byen, hvor forholdet til Janus gik galt. Tilbage i byen hvor hun fik smidt sagsanlæg i ryggen, og hun nærmest endte med flygte fra de mange problemer. Ifølge SE og HØRs oplysninger har sangerinden været i L.A. i knap en uge.

Det har dog ikke været muligt at få bekræftet, hvad hun umiddelbart foretager sig i byen. Aura nåede dog at opbygge et netværk af venner og bekendte, og derfor har hun sikkert travlt med at pleje disse forbindelser. Det er også muligt, at Aura forsøger at slukke nogle af ildebrande, der opstod i kølvandet på Janus-skandalen.

Hun lader sig dog ikke gå på at retssagerne. Hun har tidligere meget teatralsk kommet med friheds-erklæringer. For få uger siden delte hun et billede af sig selv i en gennemsigtig t-shirt med ordene 'Une femme libre' - altså 'en fri kvinde'. Og forleden delte hun dette billede med ordene; "Jeg har lavet en aftale med gud. I stedet for at tale, vil jeg synge."

 

I made a deal with God, I'm not gonna talk, instead your gonna let me sing. Here we go.

A photo posted by AURA DIONE (@auradione_official) on

Jan 27, 2016 at 9:58am PST

I efteåret kom det frem, at Skype-millardæren, Janus Friis, stævner Aura for blandt andet at have beholdt forlovelsesringen, som Janus mener, hun skal levere tilbage. Ringen har en værdi af over 3 millioner danske kroner.

Det er dog et greb i lommen for Janus, der blev stenrig på salget af Skype, som i dag bruges i hele verden til internet-telefoni.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close