Nyheder 1. september 2015

Bitter strid: Aura skal betale forlovelsesring tilbage

Aura Dione er blevet sagsøgt af sin eks-forlovede Janus Friis
All Over Press

Efter at have dannet par i fire år brød sangerinden Aura Dione og Skype-milliardæren Janus Friis deres forlovelse i foråret. Da det skete lod sangerinden det være klart over for pressen, at de stadig var venner. 

Det er dog ikke sikkert, at Janus Friis er enig i denne påstand. 

Ifølge BT har er den danske sangerinde blevet sagsøgt af sin tidligere forlovede. Søgsmålet går på, at Aura skal levere de gaver tilbage, som hun gennem forholdet har modtaget fra Friis. Heriblandt hendes forlovelsesring til en værdi på omkring 3.144.150 danske kroner. 

Hovedargumentet lyder, at disse gaver blev givet med henblik på, at parret senere skulle giftes, hvilket de aldrig blev. Derfor skal Aura nu betale gaverne tilbage. 

[node:aller-related-content]

I et retsdokument fra Los Angeles Supreme Court fremgår det, at Friis også mener, at han er den retmæssige ejer til den lejlighed i København, selvom den står i Auras navn. 

Ringet er beskrevet til at være af platin med flere diamanter; heriblandt én rundt brillantslebet på 1,76 karat og flere blå, pæreformede diamanter fra Sydafrika på 0,91 karat, skriver BT

Sponsoreret indhold