Nyheder29. oktober 2015

Tidligere kagedronning hylder Liv

Vinderen af Den store bagedyst 2013 lykønsker den nykronede bagemester Liv Martine Hansen på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/121296571.jpg
 DR

Kagebagning er i høj grad blevet en publikumssport herhjemme, efter at DR's Den store bagedyst har gået sin sejrsgang over de danske tv-skærme, og de sociale medier flyder i dag over med lykønskninger til Liv Martine Hansen, der vandt årets bagedyst i aftes.

Én af dem, der har skyndt sig til tasterne, er den tidligere vinder af bagedysten Annemette Voss, der triumferede i 2013 og som siden har udgivet bøgerne "Bagelyst" og "Kagekarma" på Politikens Forlag.

- Et stort og hjerteligt tillykke til denne dygtige kvinde. Super sejt gået, Liv. God vind fremover, skriver Annemette i et opslag på Instagram, der blandt andet har hashtagget "fra en bagedyst-vinder til en anden".

Liv Martine lod også sin stolthed skinne igennem på Instagram, hvor hun har uploadet et billede af sig selv, der lykkeligt holder trofæet i strakt arm ved siden af en af de tabende finalister, Micki, der trods alt formår ikke at se alt for skuffet ud.

- Det her er for sindssygt! Jeg er vinder af Den store bagedyst 2015. Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk en følelse jeg har i min krop lige nu. Tak til alle mine følgere! Tak for alle jeres skønne, søde og ikke mindste rørende ord, skriver Liv Martine blandt andet i opslaget, der allerede er blevet liket 1745 gange.

Du kan se Liv Martines billede her: https://instagram.com/p/9Zbl0Lh2hK/?taken-by=livmartine

Og Annemette Voss lykønskning her: https://instagram.com/p/9ZNljPwu2d/?taken-by=annemettevoss

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold