Bagedyst-dommerne kaldte Mettes kage for opfindsom, men….

En seer mener, at Mettes mesterkage lignede lidt for meget en anden kage

En seer mener, at Mettes mesterkage lignede lidt for meget en anden kage

Foto: FacebookI går var det finale-dag i Den Store Bagedyst, og selvom Tobias løb med sejren, var de to dommere meget imponerede over Mettes superhelte-kage. Hun var opfindsom, lød det blandt andet fra dommerne Jan Friis-Mikkelsen og Mette Blomsterberg.

- Selve ideen. Hvor fa'en kom den fra? Det er genialt, sagde en imponeret Jan Friis-Mikkelsen i programmet.

Men én seer var måske ikke så imponeret over Mette, der endte på en andenplads i det populære DR-program. I hvert fald kalder han det 'akavet', at han på ingen tid kunne finde en stort set identisk kage ved en google-søgning:

LÆS OGSÅ: Tobias vandt Den Store Bagedyst: Det skal han lave nu

- "Hvor fa'en kom idéen fra", blev Mette spurgt om superheltekagen i Den Store Bagedyst. Mon ikke hun havde googlet den? Akavet, skriver Jonas Juhler Hansen på sin Facebook, hvor han også har lagt dette billede op.

Mette endte på en andenplads i finalen i Den Store Bagedyst (Foto: Kirsten Ellebæk/DR)


Til SE og HØR erkender Mette, at ideen stammer fra internettet, men hun slår på samme tid fast, at der ikke er noget usædvanligt ved det:

- Vi finder jo alle inspiration på nettet, og det gjorde jeg også, da jeg besluttede mig for at ville lave en superhelte-kage. Vi fik at vide, at vi skulle lave en kage, der var personlig - og dét synes jeg også, at min er blevet, siger Mette til SE og HØR og uddber:

- Hele det håndværksmæssige i kagen har jeg jo stået for. Det er jo ikke sådan, at jeg har været ude og købe kagen. Jeg har været på nettet og finde inspiration og så har jeg givet den min helt egen touch. Jeg valgte jo for eksempel at have batmobilen kørende, og så lånte jeg også en røgmaskine, så der var røg over min superhelte-kage, siger Mette.

- I mine øjne, og sådan tror jeg også danskerne har det, er det en helt ny kage. For mig er den unik.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close