Nyheder17. november 2014

Bagedysten-Tobias får sit eget TV-program

Vinderen vender tilbage til TV-skærmen
Af af
Tobias Hamann får sit eget TV-program
Tobias Hamann får sit eget TV-program
 Foto: Kirsten Ellebæk/DRFørst vandt han DRs succes-serie Den Store Bagedyst - og nu vender Tobias Hamann tilbage til TV-skærmen. Den unge kagemand får nemlig sit eget TV-program, afslører han over for SE og HØR:

- Jeg glæder mig sindssygt meget, siger Tobias Hamann, der dog indtil videre ikke vil løfte sløret for, hvad det nye TV-program skal handle om - andet end at det er et rejseprogram, der også vil fokusere på kager og gastronomi.

- Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre så meget endnu, men jeg kan sige, at det kommer til at handle om kager og rejser. Der kunne dog godt komme alment gastronomi også - mine kager er jo kendt for at indeholde ingredienser, der normalt ikke forbindes med kager. Det her er jo min mulighed for at leve af de ting, jeg elsker allermest: At bage og at rejse. Optagelserne begynder nok her til foråret, og så er det planen, at programmet skal rulle over skærmen på DR1 i 2015., siger Tobias Hamann og tilføjer, at han allerede nu har masser af se til:

- Der har været mange henvendelser, siden sidste afsnit blev sendt. Lige nu går tiden med at besøge forskellige byer rundt om i landet. Her serverer jeg smagsprøver til danskerne og giver autografer. Så der er nok at se til.

LÆS OGSÅ: Tobias vandt Den Store Bagedyst: Det skal han lave nu

LÆS OGSÅ: Liva fra Den Store Bagedyst: Jeg var helt slidt ned

LÆS OGSÅ: Tobias fra Den Store Bagedyst: Jeg svømmer i tilbud

SE og HØR talte med Tobias Hamann kort tid efter, han havde vundet titlen som mesterbager - og allerede dengang drømte den unge fyr om at kombinere sine to store passioner:

- Jeg har ting i støbeskeen, som jeg ikke kan fortælle så meget om endnu. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at udgive en bog om kager, og jeg tror også, det er en mulighed. Og at få sit eget TV-program om for eksempel kager og rejser er også noget, jeg drømmer om, sagde Tobias Hamann dengang til SE og HØR og tilføjede:

- Jeg vil fortsætte med at bage og dygtiggøre mig i at bage. Kager kan så meget mere end bare at smage. De kan fortælle historier, provokere og gøre folk glade.

Sponsoreret indhold