Nyheder19. marts 2018

Thomas Skov skal være far igen

TV-værten afslører i sin podcast, at han skal være far til en søn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7_56.jpg
 (Foto: Claus Poulsen, All Over, Maria Rixen, Mikael Rieck)

Den 31-årige TV-vært og journalist Thomas Skov skal være far for anden gang. Det fortæller han i sidste afsnit af sin egen podcast "Far, der er noget, vi skal tale om".

Thomas starter femte afsnit ud med at fortælle, at han er på vej ind for at overbringe en stor nyhed til sin far, der i efteråret fik en hjernenblødning.

- Han skal være farfar igen, og han skal være farfar til en dreng, siger Thomas Skov i podcasten, som han opgså har teaset for på Instagram med et billede af sin far og datteren Ellen, da hun var nyfødt.

Han fortæller også, at parret venter deres søn til sommer.

Blot tre dage efter faren faldt om fandt Thomas Skov og hans kone Emilie Bruhn ud af, at de venter barn nummer to.

De har i forvejen datteren Ellen, som bliver tre år til sommer.

28-årige Thomas Skov og Emilie mødte hinanden i DR og har været sammen i mange år.

Den 13. september 2014 blev de gift i Vor Frue Kirke i København og fejrede deres kærlighed på den efterfølgende bryllupsrejse til New Zealand.

Nøjagtig hvornår Emilie føder parrets andet barn, fortæller han ikke noget om, men Thomas kom til at afsløre Emilies ret store mave i en story på Instagram for et par uger siden. Videoen blev dog hurtigt slettet igen.

Thomas valgte at lave podcasten "Far, der er noget, vi skal tale om", efter hans far faldt om. Gennem fem afsnit taler han med fem forskellige, der sætter ord på forholdet mellem far og søn.

Sponsoreret indhold