Thomas Skov stopper hos Danmarks Radio

Thomas Skov sammen med hustruen Emilie Gershøj Bruhn og datteren Ellen. Fotoet har et par år på bagen, så Ellen er mere selvkørende i dag.

Thomas Skov sammen med hustruen Emilie Gershøj Bruhn og datteren Ellen. Fotoet har et par år på bagen, så Ellen er mere selvkørende i dag.

Foto: All Over Press

 

Thomas Skov, der er både TV-vært, radiovært og forfatter kaster sig ud fra femmeter-vippen og dropper den faste løncheck fra Danmarks Radio.

Han har sagt sin faste stilling op, fortæller han i et blog-indlæg.

Han har senest været vært på radioprogrammet 'Direktørtid’ på P1. Her har Danmarks Radios lyttere og seere kunnet stille spørgsmål om DR til Danmarks Radios direktører, og Thomas Skovs rolle har så været at skulle få nogle fornuftige svar fra ledelsen sendt ud i æteren.
 
Dermed har han haft en mere seriøs rolle, end DR-brugerne har været vant til at se ham i.
 
Med det overraskende farvel kapper han dermed navlestrengen til det sted, der har lært ham op rent journalistisk, efter at han begyndte på DR som praktikant på P3 i 2008.

Thomas Skov har ikke noget nyt job på hånden

Men han går ikke ud til et nyt fast job et andet sted - derimod skal han bruge mere tid på egne projekter, der blandt andet omfatter en kommende turné med komikeren Geo.

- Det er vanvittigt angstprovokerende, for jeg har ikke sagt op fordi jeg skal starte et andet sted. Jeg har sagt op fordi jeg har brug for at få luftforandring og bestemme mere over min tid selv. Nu vil jeg bruge mere tid sammen med Ellen, skriver han om datteren, hvis første skridt han ikke fik at se, fordi han var til OL i Rio for DR.

Han vil stadig freelance for DR.

- DR er uden tvivl den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har haft. Jeg er bestemt ikke færdig med at lave tv. Og jeg vil stadig lave radio, men for nu har jeg brug for at ryste lidt op i det hele og få hovedet løftet op fra sovepuden, som sådan et fast job kan være. Og jeg vil stadig ses med DR i ny og næ, bare ikke hver dag længere, skriver Thomas Skov.

Thomas Skov blev landskendt da han var praktikant på P3 og senere blev ansat af Anders Lund Madsen, der blandt andet fik ham til at løbe om kap med daværende statsminister Anders Fogh og fremvise et skilt med sætningen ”Juhuu Lisa Lents, du gør mig våd” under en direkte omgang ”Vild med Dans”.

Besøget i ”Vild med Dans”-studiet fra Thomas Skov var et forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens ”Det Store Talkshow” på DR, så den høje, humoristiske praktikant og hans skilt var ikke ligefrem velkomne hos TV 2. Postyret resulterede i, at Thomas Skov blev smidt ud af studiet og måtte flygte i en taxa.
 
Siden episoden med det lumre skilt har Thomas Skov slået sit navn fast som morsom og ironisk provokatør i DR-regi, og har således været vært for flere programmer på DR3, som ”Verdens bedste TV-program”, ”Thomas Skovs Sportsprogram” og ”Kridhvid i Kina” med Emil Thorup som medvært.
 
Thomas mødte sin kone, Emilie Gershøj Bruhn, da han begyndte i praktik hos DR, og i 2014 blev parret gift. Brylluppet fandt sted i Vor Frue Kirke i København og efterfølgende fejrede parret deres kærlighed på en romantisk bryllupsrejse til New Zealand.
 
 I 2015 havde den sjove mand endnu en lykkelig begivenhed at dele på sin Facebook-profil.
 
- Vi skal være forældre, skrev Thomas Skov efterfulgt af et lille hjerte, og lille Ellen skal nu til at se mere til sin far.
 
Sidste år købte den 31-årige kendis og konen hus i Humleby i København til otte millioner kroner, så uanset, at der ikke flyder en lind strøm af penge ind på kontoen fra DR hver måned, så skal der hives nogle knaster hjem for at betale for enderækkehuset, der rummer 140 kvadratmeter bolig og 49 kvadratmeter kælder.
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close