Nyheder6. december 2016

Thomas Skov: Jeg får helt lyst til at lave børn med Ditte

I aftenens ”Til middag hos” falder snakken på, hvorfor Ditte Ylva ikke har børn, og Thomas Skov er næsten på vej med en hjælpende hånd til den barnløse skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/til.middag.hos_.bubber.thomas.skov_.ditte_.ylva_.pia_.allerslev_m0a4049.jpg
 Foto: TV3

I aften får Ditte Ylva besøg af Thomas Skov, Pia Allerslev og Bubber i ”Til middag hos”, og som det er traditionen i det populære TV-program, så falder snakken på nogle lidt mere personlige emner.

Det gør det også i aften, når Ditte Ylva fortæller om, hvorfor hun ikke har nogle børn.

- Der er ikke noget med mig, og ikke nogen børn. Jeg vil rigtigt gerne have nogle, det har jeg altid gerne villet. Jeg har bare ikke mødt nogen, jeg vil have børn med, fortæller den 39-årige skuespiller, da snakken falder på børn.

Og Thomas Skov kan godt sætte sig ind i, at hun gerne vil have børn. Det er næsten lige før, at han tilbyder sig selv i kampen, selvom det jo nok ikke går, da han er en gift mand.

- Jeg forstår godt, at Ditte gerne vil have børn. Og jeg får helt lyst til at lave dem sammen med hende, men altså det går jo ikke, og der er en mand til hende derude et eller andet sted, og jeg håber virkelig, at hun finder ham snart, fortæller Thomas Skov i aftenens program.

Du kan se klippet fra aftenens ”Til middag hos” herunder

Og du kan se hele programmet i aften klokken 19.00 på TV3.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold