Thomas Rode: Gik i gulvet

Der skulle ikke mere end 4 kager til at slå Thomas Rode ud af kurs

Der skulle ikke mere end 4 kager til at slå Thomas Rode ud af kurs

Foto: Thomas S. LaursenTV-kokken Thomas Rode har bragt begrebet "stenalderkost" og "palæo" ind i det danske sprog.

Siden 2009 har han selv levet efter principperne om ingen sukker, masser af protein, ingen stivelse og friske råvarer.

Thomas Rode: Slut med hængepatter

Og det er der en rigtig god grund til. Thomas Rode får det frygteligt, hvis hans krop får nogle af de ting, han forsager.

Det afslører han i Alt for damerne, hvor han indrømmer, at han gik i gulvet efter han faldt i sukkerhullet og spiste 4 hindbærsnitter.

- Erik min souschef havde lavet hjemmelavede hindbærsnitter og jeg åd fuldstændig ukontrollerbar 4 stk og fik det efterfølgende megaskidt og måtte ind og ligge og sove lidt på gulvet på mit kontor, indrømmer Rode og forklarer:

- Sukker er meget stærke sager, ikke kun fysisk men i den grad også psykisk, og jeg har slet ikke nogen stopklods når jeg først går i gang, men bliver et frådende uhyre uden tanker for følgerne, når den første mundfuld er kommet indenbords, og jeg er bange for, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Og det på trods af, at jeg er ganske godt inde i de fatale følger, det kan have, fortæller stjernekokken til damebladet.

Thomas Rode: Færdig på Michelin-restaurant

Selvom han altså faldt i en enkelt gang, er det sjældent, det sker. I interviewet fortæller Thomas Rode, at når det virkelig går vildt for sig får han sig en stærk kop kaffe og et stykke meget mørkt chokolade.

I hverdagen kan han finde på at gnaske på flæskesvær eller nødder, hvis lækkersulten melder sin ankomst.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close