Thomas Rode: Slut med hængepatter

Køkkenchefen har lagt sin livsstil om ved hjælp af stenalderkost og motionsformen crossfit

Køkkenchefen har lagt sin livsstil om ved hjælp af stenalderkost og motionsformen crossfit

Foto: All OverThomas Rode, der bl.a. er kendt fra Kanal 4-programmerne "Rod i køkkenet" og "4-stjerners middag", forelskede sig i 2005 i 14 år yngre Thilde Maarbjerg.

14 år er en stor aldersforskel, der tydeligt ses rent fysisk. Derfor besluttede køkkenchefen sig for at lægge sin livsstil helt om.

- Jeg stod og kiggede på mig selv og de her hængepatter, der drejede rundt, når jeg børstede tænder, og tænkte: "Det kan jeg simpelthen ikke byde hende. Jeg er nødt til at gøre et eller andet", har han tidligere fortalt til ugebladet Femina.

Selv om det var den gamle Thomas med hængepatterne, Thilde faldt for, kastede han sig alligevel over motionsformen crossfit. Efter et par måneders frustrationer over manglende energi fik han af sin crossfit-ven inspiration til at begynde på stenalderkost.

Thomas Rode: I parterapi

Stenalderkostens hårde paragraffer dikterer, at Thomas skal spise fedt fra avocadoer, nødder m.v., protein fra kød, æg og fisk samt kulhydrater fra grøntsager. Det vil altså sige, at brød, ris, pasta, sukker og kartofler er helt forbudt. Læs mere på femina.dk .

Men belønningen kan du se på billedet herunder.


Oh la laaa ... Der er sandelig ikke meget, der hænger på den herre længere (Foto: Niels S. Andersen)Thomas Rode: Sådan bor han

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close